Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ…

doukdiomg2015
Οι Λύκοι στο τρίτο συνεχόμενο ντέρμπυ τους μέσα σε δέκα ημέρες για την
Handball Premier, δεν κατάφεραν να συνεχίσουν την νικηφόρα παράδοση κόντρα στον Δούκα και υπέστησαν την πρώτη τους ήττα για φέτος, μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στο ΔΑΙΣ, με 21-20. Χωρίς να βρεθούν στην καλή τους ημέρα, οι παίκτες του Δημήτρη Δημητρούλια βρήκαν απέναντί τους έναν ψυχωμένο Δούκα και στο πρώτο ημίχρονο το σκορ πήγαινε κοντά και για τις δύο ομάδες, με το τελικό αποτέλεσμα του πρώτου μέρους (12-11) να δείχνει ότι ο αγώνας πράγματι θα εξελισσόταν σε ντέρμπυ.
Οι γηπεδούχοι στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν δυνατά και έλεγξαν τον ρυθμό για περίπου 15 λεπτά (35’ – 49’), όπου κράτησαν τους Λύκους μόλις στα 2 γκολ και προηγήθηκαν με 19-15, 11 λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα. Ο Διομήδης παρόλα αυτά μπόρεσε και επανέκτησε την ψυχολογία του και την αγωνιστικότητά του, ανέβασε την αμυντική του λειτουργία και με τη βοήθεια σημαντικών επεμβάσεων του Νίκου Λοϊζου ανέτρεψε ολοκληρωτικά την μέχρι στιγμής εικόνα του αγώνα και με ένα σερί 0-4 ισοφάρισε σε 19-19 στο 57’. Στα τελευταία τρία λεπτά της αναμέτρησης ο Διομήδης πήρε δίλεπτη αποβολή και ενώ το σκορ ήταν ισόπαλο 20-20 ένα λεπτό πριν τη λήξη, ο Δούκας με πέναλτι κατάφερε να πετύχει το νικηφόρο τέρμα.
Παρότι ο Διομήδης δεν βρέθηκε στην καλύτερη αγωνιστική του ημέρα, η χθεσινή ήττα κάθε άλλο παρά απογοητευτικό χαρακτήρα θα πρέπει να έχει, καθώς η νέα, φρέσκια και ταλαντούχα ομάδα μας θα πρέπει να κρατήσει όλα αυτά τα στοιχεία από το συγκεκριμένο παιχνίδι που θα την κάνουν να ωριμάσει και να «ψηθεί» στα νέα δεδομένα της Handball Premier, όπου οι εκπλήξεις και οι ανατροπές δίνουν και παίρνουν. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι φέτος θα ζήσουμε ένα ανατρεπτικό Πρωτάθλημα με πολλές διακυμάνσεις, φαβορί δεν υπάρχουν και όλες οι ομάδες είναι ικανές να σπάσουν έδρες, να πάρουν νικηφόρα αποτελέσματα και να κοντράρουν ισάξια τον αντίπαλό τους.
Επόμενος σταθμός για τους Λύκους είναι ο εντυπωσιακός Πανελλήνιος (ο οποίος χθες υποχρέωσε τον νταμπλούχο ΠΑΟΚ σε βαριά ήττα με 32-24 και ανέβηκε και αυτός στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας) την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου στις 19.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Κίου. Η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα με τους ταλαντούχους παίκτες του (εκ των οποίων Χειβιδόπουλος, Χαντέλης και Κουτρουμπής προέρχονται από τον Διομήδη) έχει δείξει την διάθεσή της για διακρίσεις και έρχεται στη Νέα Κίο με σαφώς ανεβασμένη ψυχολογία.
Ο αγώνας την Τετάρτη θα μεταδοθεί ζωντανά από την DR Τηλεόραση και μέσω του ανανεωμένου livestreaming του σταθμού (το οποίο ξεπέρασε τα όποια τεχνικά προβλήματα είχε) από την επίσημη ιστοσελίδα μας.
Χρέος όλων των φίλων και φιλάθλων της ομάδας μας είναι να γεμίσουμε για μια ακόμη φορά το γήπεδό μας και με τη βροντερή παρουσία μας να οδηγήσουμε τον Διομήδη σε μια ακόμη σημαντική νίκη, δείχνοντας έμπρακτα στους παίκτες μας ότι δεν έχει σημασία το αν θα πέσεις μια φορά, επιβάλλεται να σηκωθείς άμεσα!
Τα πεντάλεπτα: 1-1, 5-3, 6-6, 8-8, 10-10, 12-11 (ημχ.), 14-14, 17-14, 18-15, 19-16, 19-18, 21-20
ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ (Γιώργος Κρανάκης): Τόμπρος 2, Αϊβαλιώτης, Αραπακόπουλος 3, Μαγκαφουράκης, Μανουσέλλης, Μισαηλίδης 12, Μπάγιος 1, Μπραουδάκης, Μωραϊτης, Ντούνης 2, Πάνου, Σαμαράς, Τριανταφυλλίδης, Χατσατουριάν 1, Αντωνιάδης, Μπελεχρής
ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Κοτανίδης, Μεγαλοοικονόμου 1, Καρκαλάτος, Κρεμαστιώτης 1, Πασσιάς 2, Σιαματάς, Ξαγοράρης, Άντρεγιτς, Ντάσεβιτς 3, Σαμαράς 3, Μυλωνάς 3, Σεϊρεκίδης, Λοΐζος, Παπαδόπουλος 5, Δάσκαλος 2, Νικολίτσας, Τουνγκελίδης
Διαιτητές: Τόλιος- Χρόνης, Δίλεπτα: 4-5, Πέναλτι: 2/2 -4/5