Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Ο ΔΙΟΜΗΔΗΣ

diompanellinios1
Για την 4η αγωνιστική της Handball Premier ο Διομήδης υποδέχεται αύριο Τετάρτη 7 Οκτωβρίου στις 19.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Κίου τον
Πανελλήνιο. Μετά την πρώτη τους ήττα από τον Δούκα, οι Λύκοι έχουν πλέον ανασυντάξει ψυχικές και σωματικές δυνάμεις και είναι πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν την ομάδα – έκπληξη του Γιώργου Ζαραβίνα, η οποία στην προηγούμενη αγωνιστική υποχρέωσε τον ΠΑΟΚ σε βαριά ήττα και φέτος έχει δείξει ότι με το πάθος της και τη φρεσκάδα της μπορεί να χτυπήσει στα ίσα οποιονδήποτε αντίπαλο.
Ο Διομήδης χρειάζεται τη νίκη απέναντι στην ομάδα των Ολυμπιονικών, προκειμένου να συνεχίσει να βρίσκεται στην πρωταγωνιστική τετράδα της βαθμολογίας, η οποία έχει πάρει «φωτιά» μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές και τις ανατροπές στα μέχρι τώρα παιχνίδια της Handball Premier.
Ο αυριανός αγώνας, πέρα από τη σημαντική βαθμολογική σημασία που έχει για τους Λύκους, κρύβει και ξεχωριστές αθλητικές στιγμές, καθώς ο Γιώργος Ζαραβίνας έρχεται για πρώτη φορά ως αντίπαλος στο γήπεδο στο οποίο πρωταγωνίστησε ως αρχηγός του Διομήδη και στο οποίο έκλεισε την μοναδική καριέρα του ως αθλητής. Το ίδιο βέβαια θα συμβεί και για τον Πάνο Χειβιδόπουλο, Γιάννη Χαντέλη και Δημήτρη Κουτρουμπή, οι οποίοι αγωνίζονται φέτος στην ομάδα της Κυψέλης, αλλά προέρχονται από τον Διομήδη και έχουν ανδρωθεί χαντμπολικά στους Λύκους.
Για την σπουδαιότητα του παιχνιδιού μίλησε ο πίβοτ μας Αδάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος επεσήμανε: «Είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα.  Δεν υπάρχει φαβορί φέτος ή αουτσάιντερ. Άλλωστε αυτό αποδείχτηκε στα προηγούμενα παιχνίδια. Εμείς κάθε αγώνα τον βλέπουμε ξεχωριστά. Ο Πανελλήνιος αν και νεοφώτιστη ομάδα στην κατηγορία, απέδειξε ότι μπορεί να αντιμετωπίσει στα ίσα όλες τις ομάδες.  Εμείς αν και ερχόμαστε από ήττα είμαστε τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά έτοιμοι. Περιμένουμε να έρθει η στιγμή που θα σφυριχτεί η έναρξη του παιχνιδιού και θα κοιτάξουμε τον αντίπαλο στα μάτια».
Ο Αδάμ Παπαδόπουλος κάλεσε επίσης όλους τους φίλους και φιλάθλους του Διομήδη να δώσουν μια εξίσου βροντερή παρουσία, όπως και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, προκειμένου να γεμίσουν το Κλειστό της Νέας Κίου και να αποτελέσουν για άλλη μια αγωνιστική τον σημαντικότερο σύμμαχο της νεανικής μας ομάδας στην προσπάθεια που κάνει φέτος.
Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από την DR Τηλεόραση και μέσω livestreaming από την επίσημη ιστοσελίδα του Διομήδη (www.diomidis-handball.gr). Το livestreaming του καναλιού θα λειτουργεί από αύριο μέσω youtube και ο κώδικάς του θα είναι ανοικτός και ελεύθερος για χρήση προς κάθε ενδιαφερόμενο.