Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Ο ΝΙΚΟΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑΜΕΙΟ


Bet στα ντέρμπι

* Αγιαξ – PSV Αϊντχόφεν: ντέρμπι ανάμεσα Στις ομάδες που τις τελευταίες δεκαετίες εναλλάσσονται στην κατάκτηση των πρωταθλημάτων. Μόνο τέσσερις φορές τα τελευταία 30 χρόνια (η Φέγενορντ το 1993 και το 1999, η Αλκμααρ το 2009 και η Τβέντε το 2010) κατάφεραν να… σπάσουν το μονοπώλιό τους! Κλασικά… ανοιχτά τα μεταξύ τους μας, «τίμιο» το 1.70 του over.
* Εβερτον – Λίβερπουλ: αν έπαιξα σημείο θα ήταν ο άσος αλλά θα το αποφύγω (είμαι και Λίβερπουλ…). Ψαγμένες οι αποδόσεις, έχει λογική το αμφίτερμα.
* Αρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: η ψυχολογία και το momentum είναι με τη ManUtd αλλά δεν υποτιμώ την Αρσεναλ. Ισα ίσα το πείσμα των Λονδρέζων μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό ίσως επιβεβαιώσει έναν καλοπληρωμένο άσο. Αποχή από σημείο, ίσως έχει τύχη το over.
* Μπάγερν Μονάχου – Ντόρτμουντ: σε καλή τιμή να μπουν δύο γκολ ως την ανάπαυλα, έτσι όπως παίζουν ίσως είναι και 1-1 στο… 10’.
* ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: ερώτημα η αντίδραση του Ολυμπιακό μετά το έπος του Λονδίνου, ψυχωμένος ο ΠΑΟΚ αλλά με δυσλειτουργία σε όλες τις γραμμές. Αυθόρμητη σκέψη η μοιρασιά.
* Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης: έχει παράδοση η Ατλέτικο τελευταία, ασταθής ως τώρα η Ρεάλ. Λογικά σκοράρουν και οι δύο.
* Παρί Σεν Ζερμέν – Μαρσέιγ: αστείο το 1.35 του άσου, δεν υποτιμώ τους Μασσαλούς τους οποίους περιμένω να διεκδικήσουν ό,τι και όσα μπορούν από το ντέρμπι.

Το πλήρες άρθρο, οι επιλογές της Κυριακής και ο τρόπος στοιχηματισμού στο ilovebet.com.


Νίκος Μποζιονέλος (Facebook page, Twitter και Google+)