Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Υπάρχει εναλλακτική λύση, διέξοδος προς όφελος του λαού
Το ΚΚΕ υποστηρίζει ότι υπάρχει άλλος δρόμος, υπάρχει ελπίδα.                                                                  Τα μνημόνια, η φτώχεια, η ανεργία, η εκμετάλλευση του λαού για να κερδίζουν οι λίγοι, δεν είναι μονόδρομος, ούτε μπορεί ν' αποτελούν το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.
Σας καλούμε να τοποθετηθείτε μαχητικά και τέτοια τοποθέτηση στις εκλογές είναι μόνο η ψήφος στο ΚΚΕ, η ψήφος που θα δυναμώσει τη λαϊκή αντίσταση σε κάθε αντιλαϊκή συμφωνία και νόμο, σε κάθε αντιλαϊκό μονοκομματικό ή πολυκομματικό κυβερνητικό συνασπισμό, σε κάθε ιμπεριαλιστική συμμαχία κρατών.
Σήμερα έχετε μεγαλύτερη πείρα και περισσότερους λόγους να στηρίξετε, να δυναμώσετε αποφασιστικά το ΚΚΕ
Την ψήφο στα άλλα κόμματα αμέσως ο λαός θα την βρει απέναντί του. Η επόμενη κυβέρνηση θα την επικαλείται κάθε φορά που οι εργαζόμενοι, τα λαϊκά στρώματα θα διεκδικούν, θα αγωνίζονται ενάντια στα νέα μέτρα, στους νέους εφαρμοστικούς νόμους.
Σας καλούμε να απορρίψτε τα νέα απατηλά διλήμματα, την απατηλή αντιμνημονιακή διαχωριστική γραμμή, την ψευδεπίγραφη ρήξη με την Ευρωζώνη που δεν αμφισβητεί την καπιταλιστική ιδιοκτησία κι εξουσία
Το ΚΚΕ αποτελεί τη μοναδική δύναμη που μπορεί να είναι στήριγμα στην πάλη του λαού ενάντια στη φτώχεια, στην ανεργία, στην υποβαθμισμένη ζωή μέσα κι έξω από την Ευρωζώνη, με ευρώ ή εθνικό νόμισμα.
Το ΚΚΕ είναι η μόνη δύναμη ρήξης με την καπιταλιστική εκμετάλλευση κι εξουσία. Είναι η δύναμη που μπορεί να οδηγήσει στον πραγματικά διαφορετικό, όχι μόνο εναλλακτικό, αλλά ανώτερο τύπο οργάνωσης της οικονομίας και όλης της κοινωνίας. Με κοινωνική ιδιοκτησία, κεντρικό σχεδιασμό, εργατικό έλεγχο. Αυτές είναι και οι προϋποθέσεις για πραγματική λύτρωση από τη μέγκενη των αγορών, του κεφαλαίου, για μονομερή και ολοσχερή διαγραφή του χρέους, για αποδέσμευση από τις αλυσίδες της ΕΕ.
ΤΩΡΑ ΨΗΦΙΣΕ ΚΚΕ!
ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ!

ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ
·        ΑΓΓΕΛΟΥ  ΝΙΚΟΣ       Κτηνοτρόφος,  Μέλος της Πανελλαδικής Γραμματείας της ΠΑΣΥ
·        ΚΟΛΙΖΕΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ       Εργάτης στο εργοστάσιο χυμοποίησης ΡΕΑ, μέλος του ΔΣ Σωματείου Εργαζομένων της ΕΑΣ Αργολίδας
·        ΓΚΙΟΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ      Ελεύθερη Επαγγελματίας, Γραμματέας Τομεακής Επιτροπής Αργολίδας του ΚΚΕ
·        ΜΠΑΒΕΛΗ ΝΑΥΣΙΚΑ  Μέλος του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Αργολίδας
·        ΜΠΑΒΕΛΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ  Μέλος του ΔΣ Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας