Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Ο ΝΙΚΟΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑΜΕΙΟ


iLoveBet - Πληρώνει η... Μόντσα

Στη μάχη του Βελγίου, στην καρδιά των Αρδεννών, η Ferrari βγήκε χαμένη. Ένα διαλυμένο ελαστικό στέρησε από τον Σεμπάστιαν Φέτελ μια θέση στο βάθρο και πολύτιμους βαθμούς, στην προσπάθειά του να διεκδικήσει τον τίτλο από τους οδηγούς της Mercedes.

Την Κυριακή, η ιταλική ομάδα ξεκινάει την αντεπίθεση από έναν αγώνα... εντός έδρας, το grand prix της θρυλικής Μόντσα, εκεί όπου ο Φέτελ καλείται να... σπάσει τη δυάδα Λούις Χάμιλτον, Νίκο Ρόσμπεργκ και να μπει ξανά στη μάχη του τίτλου.

Προφανώς, το να ποντάρεις στη Formula 1, η αξία είναι στο να βρίσκεις εκπλήξεις που ίσως είναι στο βάθρο αφού όλα τα άλλα πληρώνουν λίγο. Ενδεικτικό ότι ο Χάμιλτον είναι στο 1.40 για πρωτιά. Προσωπικά θα ποντάρω, σε λογική fun bet, στον Φέτελ για πρωτιά αναλογιζόμενος και τον εγωισμό που διακρίνει τον Γερμανό πιλότο της Ferrari, ο οποίος έχει πανηγυρίσει νίκες εκεί το 2008, το 2011 και το 2013.

Αν μπορεί βάθρο; Προφανώς και είναι στο 2.30 σε μια πίστα όπου γίνονται πολλά τετακέ, ενώ η McLaren παρουσιάστηκε αδύναμη, όπως αναμενόταν, στα δοκιμαστικά μιας και η Μόντσα απαιτεί το μέγιστο της δύναμης και της ταχύτητας.

Το πλήρες άρθρο, οι επιλογές του Σαββάτου και ο τρόπος στοιχηματισμού στο ilovebet.com.


Νίκος Μποζιονέλος (Facebook page, Twitter και Google+)