Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

TO ΦΑΓΗΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τηγανητά κολοκυθάκια, χωρίς πολύ ...τηγάνι

Τηγανητά κολοκυθάκια, χωρίς πολύ ...τηγάνι
Δεν χρειάζεται κουρκούτι που μας βαραίνει.
Υλικά
  • 1 κιλό κολοκυθάκια
  • 1 ή 2 κρεμμύδια, ανάλογα το μέγεθος
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
  • Πλύνετε τα κολοκυθάκια και κόψτε τα σε κομμάτια 1 εκατοστού
  • Αν θέλετε και σας αρέσουν τα κολοκυθάκια al dente, κόψτε τα σε μεγάλους κύβους 3 εκατ. ή παραπάνω
  • Ζεστάνετε ελαφρά το ελαιόλαδο στο τηγάνι
  • Βάλτε τα κολοκυθάκια και τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα μαζί
  • Αλατίστε, πιπέρι
  • Τηγανίστε τα από όλες τις πλευρές
  • Οσο λιγότερο τηγανίζονται, τόσο πιο τραγανά γίνονται, τόσο πιο υγιεινά
Από πάνω μπορείτε να βάλετε φρέσκο βασιλικό, φρέσκο μαϊντανό...