Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Ο ΝΙΚΟΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑΜΕΙΟ


iLoveBet - Παιχνίδι από 1.71 ως 4.35

Μιλώντας με κολλητό χθες το μεσημέρι, με ρωτάει: "τι να ρίξω από όσα έδωσες;". Αυθόρμητα του λέω "τίποτε, έχω κακό προαίσθημα για τη μέρα γενικά". Εντέλει έριξε αυτός, είχα ρίξει κι εγώ και, από ό,τι διάβασα και στα σχόλιά σας στο γκρουπ του Facebook, το Σάββατο έγινε... του Αγίου Στοιχηματολομαίου.

Εκκίνηση με Super Leag(δ)ue, όπου και να θες να παίξεις Αστέρα το 1.55 είναι μικρό, συν ότι τον Παναιτωλικό τον σέβομαι πολύ. Θα ποντάρω στον ενθουσιασμό του Ηρακλή διότι ο Πανιώνιος ναι μεν από τον Ολυμπιακό έχασε αλλά η ομάδα ήταν αγνώριστη εν συγκρίσει με πέρυσι και έδειξε και θέμα στη φυσική κατάσταση. Παναθηναϊκό αν ποντάρει κανείς κάτι (όχι εγώ, να μου κοπεί το χέρι...) αξίζει μόνο το goal/goal το υψηλότατο 2.65 στην BetShop. Αντιθέτως, θαρρώ ότι ο ΠΑΟΚ δύσκολα ή εύκολα θα περάσει από τα Ιωάννινα κόντρα στον ΠΑΣ, θαρρώ πως στο ξεκίνημα παίζει καλύτερα εκτός Τούμπας.

Στο Σουόνσι - Γιουνάιτεντ, κακά τα ψέματα, το 2.20 του διπλού είναι δίκαιο αλλά και μεγάλο, με την υπόθεση... εργασίας ότι σταδιακά η ManUtd ίσως βελτιωθεί σταθερά, τέτοια διπλά θα πληρώνουν... 1.50. Προφανώς και η Σουόνσι έχει πολύ καλό σύνολο, αήττητη ακόμη και όχι επιβαρυμένη από το Λιγκ Καπ μεσοβδόμαδα (3-0 την Υόρκη -sic-, έπαιξε με αλλαγές) αλλά και η Γιουνάιτεντ έρχεται από το εμφατικό 4-0 στο Μπριζ και τον Ρούνεϊ σε πολύ φόρμα. Για το Σαουθάμπτον - Νόριτς ψιλοτρώγομαι για τον άσο αλλά, στην άκρη.

Στη Βρέμη, η Βέρντερ είναι αουτσάιντερ βάσει αποδόσεων υποδεχόμενη μια Γκλάντμπαχ που έκανε 0/2 στο ξεκίνημα σεζόν για πρώτη φορά την τελευταία επταετία. Too much το 0/3 αλλά δεν το αποκλείω, ειδικά με τη Βέρντερ που δείχνει σταδιακά να συνέρχεται αλλά δεν πείθει, φυσικά, ακόμη. Στις σημειώσεις για πιθανή ισοπαλία...

Στη SuperLig, η νεοφώτιστη Οσμανλίσπορ έριξε… χαστούκι (2-1) στην Πόλη, στη Γαλατά. Μια Οσμανλί, νεοφώτιστη γαρ, που ίσως... ξεμυαλιστεί μετά την εν λόγω επιτυχία και στη Σεβάστεια η Σίβασπορ δεν αστειεύεται. Σημειώνω ότι ο άσος βρίσκεται σε άνοδο (να βλέπετε τα dropping odds!).

Με δύο απώλειες ύστερα από τρεις αγωνιστικές η PSV δεν... πατάει καλά, φως φανάρι. Η απόκτηση του στόπερ Μορένο από την Εσπανιόλ ίσως δώσει λύσεις ανασταλτικά αλλά στερείται χρόνου και στο ντέρμπι με τη Φέγενορντ στο Αϊντχόφεν, θα περάσει δύσκολες στιγμές. Προφανώς το 1.75 του άσου δεν αντικατοπτρίζει τα πραγματικά δεδομένα του ντέρμπι, με τη Φέγενορντ να μοιράζεται την πρώτη θέση με τον Αγιαξ ενώ έχει έτοιμο για ντεμπούτο τον εξτρέμ Ελία, απόκτημα από τη Βέρντερ. Στην κόντρα η επιλογή (Χ2), δεν αντιλέγω και στο goal/goal (1.61).

Το πλήρες άρθρο με όλες τις επιλογές της Κυριακής και ο τρόπος στοιχηματισμού στο ilovebet.com.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook page, Twitter και Google+)