Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

8ο Open Athlisis Cup 2015


Για όγδοη συνεχή χρονιά το Athlisis Tennis Club διοργάνωσε για τουρνουά τένις για άνδρες και γυναίκες στις εγκαταστάσεις του.
Το 8ο Open Athlisis Cup 2015 είχε διάρκεια 19 ημέρες και παρά τις δύσκολες συνθήκες λόγω των κοινωνικοπολιτικών εξελίξεων η συμμετοχή των αθλητών και αθλητριών ξεπέρασε κάθε προσδοκία των διοργανωτών και ήταν η μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά. Ειδικότερα, στο τουρνουά έλαβαν μέρος 107 αθλητές/τριες από ολόκληρη σχεδόν την Πελοπόννησο, από Καλαμάτα, Μεσσήνη, Τρίπολη, Κόρινθο, Ερμιονίδα, Σπάρτη ,Αθήνα, ενώ όπως ήταν φυσικό μεγάλη συμμετοχή είχαν και τα μέλη του Athlisis Tennis Club με 52 συμμετοχές ανδρών και γυναικών.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι πραγματοποιήθηκαν 155 αναμετρήσεις και στις 7 κατηγορίες , οι οποίες ήταν οι ακόλουθες:
1) ΜΟΝΑ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 35 ΕΤΩΝ, 2)ΜΟΝΑ ΑΝΔΡΩΝ ΑΝΩ ΤΩΝ 35 ΕΤΩΝ, 3) ΜΟΝΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 35 ΕΤΩΝ, 4)ΜΟΝΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΝΩ ΤΩΝ 35 ΕΤΩΝ, 5)ΔΙΠΛΑ ΑΝΔΡΩΝ, 6)ΔΙΠΛΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ και 7) ΜΙΚΤΑ ΔΙΠΛΑ.
Οι διοργανωτές ευχαριστούν και συγχαίρουν όλες και όλους τους συμμετέχοντες, τους αθλητές και αθλήτριες από τις άλλες πόλεις που τίμησαν με την συμμετοχή τους άλλη μια διοργάνωση του Athlisis Tennis Club, καθώς επίσης και τους καθημερινούς επισκέπτες,θεατές, φίλους του τένις και του club, οι οποίοι ήταν εκεί για να χειροκροτούν και να ενθαρρύνουν τους αθλητές/τριες.
Επιπλέον, ευχαριστούν τους χορηγούς επικοινωνίας DRTV και ΑΡΓΟΛΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, τους χορηγούς αθλητικού υλικού PRINCE TRETORN, τους δωροθέτες στην κλήρωση της βραδιάς των απονομών και τους υποστηρικτές για την στήριξή τους και την πολύτιμη βοήθειά τους, οι οποίοι είναι οι παρακάτω: κοσμηματοπωλείο "Το Πετράδι", ARTE SPORTIVA, JASMIN NAIL SPA, ΑΨΕΝΤΙ CAFE, UNDERCOLORS OF BENETTON, το ηλεκτρονικό κατάστημα φωτιστικών WWW.FOTAFOTA.GR, το εστιατόριο "ΚΑΚΑΝΑΡΑΚΗΣ", το κατάστημα ρούχων "CAPRI", το κατάστημα παιδικών ρούχων "ΖΟΥΖΟΥΛΑΣ", την INTERAMERICAN Αργολίδας, τα παγωτά "RED ALMOND", το μεσιτικό γραφείο "SKOURAS REAL ESTATE", το διαιτολογικό γραφείο της ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ, την εταιρεία ARGOLIS, το VEKE NUOVA, τα θερμοκήπια ROSA ARGOS και την αντιπροσωπεία αναψυκτικών CARE FULL..