Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Ανοίγει σήμερα το Danaon Cup 2015

Ανοίγει σήμερα Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015 τις πύλες του το πολυαναμενόμενο αθλητικό γεγονός της Αργολίδας, το Danaon Cup 2015 (Open U15 Αγοριών), με τη συμμετοχή 20 και πλέον ομάδων, οι οποίες θα βρεθούν στην περιοχή μας μέχρι και το Σάββατο 11 Ιουλίου.
Άργος, Ναύπλιο, Νέα Κίος και Τολό θα φιλοξενήσουν πάνω από 350 αθλητές, προπονητές και συνοδούς, προσφέροντας στους φιλοξενούμενους υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, προκειμένου το συγκεκριμένο πενθήμερο, πέρα από τις συγκλονιστικές αγωνιστικές αναμετρήσεις, να μείνει χαραγμένο στις μνήμες των συμμετεχόντων ως άκρως διασκεδαστικό και ξένοιαστο.
Κόντρα στις πολύ δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας τις τελευταίες ημέρες, η Διοίκηση του Διομήδη και η οργανωτική επιτροπή του Danaon Cup έκαναν την μεγάλη υπέρβαση, καθώς εξασφάλισαν μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας τις προϋποθέσεις και ανταποκρίθηκαν στις υποχρεώσεις τους, προκειμένου η διοργάνωση να πραγματοποιηθεί χωρίς κανένα πρόβλημα και να αποτελέσει φωτεινή εξαίρεση στο γκρίζο χρώμα των ημερών.
Σήμερα Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015 στις 21.00 το βράδυ, σε έναν υπέροχο χώρο, στην καρδιά της Αργολικής θάλασσας, στον μόλο της Νέας Κίου, θα πραγματοποιηθεί η Τελετή Έναρξης του Danaon Cup με την παρουσίαση των συμμετεχουσών ομάδων και το καλωσόρισμα από την οργανωτική επιτροπή και τους φορείς συνδιοργάνωσης. Η βραδιά θα έχει αμιγώς Ελληνικό χρώμα, καθώς οι υπεύθυνοι του Danaon Cup επιφυλάσσουν αρκετές εκπλήξεις στους αθλητές και τους παρευρισκόμενους, οι οποίες θα δημιουργήσουν χαρούμενες και αισιόδοξες νότες σε όλους.
Καλούμε όλους τους Αργολιδείς και όχι μόνο, να αγκαλιάσουν το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της περιοχής μας και να παρευρεθούν αύριο βράδυ στον μόλο της Νέας Κίου, για να περάσουμε όλοι μαζί μια υπέροχη βραδιά!