Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

ΑΤΥΠΗ; ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ-Ο ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ ΕΠΙ ΞΥΛΟΥ ΚΡΕΜΑΜΕΝΟΣ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αργολίδας στο Άργος η γενική συνέλευση του Παναργειακού , στο προεδρείο ήταν οι Βαγγέλης
Πιλικίγκος και Τρύφωνας Μποζιονέλος οι οποίοι και επιχείρησαν να κάνουν απολογισμό χωρίς όμως να έχουν επαρκεί στοιχεία. Κάποιοι που συμμετείχαν στη συνέλευση ρώτησαν εάν υπάρχουν χρέη στην ομάδα και ποιος ευθύνεται, δυστυχώς επιχειρήθηκε να μεταφερθεί η ευθύνη σε ανθρώπους που χωρίς να έχουν απώτερους σκοπούς βοήθησαν την ομάδα πέραν του δέοντος. Ανέβηκαν οι τόνοι πολλές φορές, χωρίς όμως να παράγεται κάποιο αποτέλεσμα από τους διαλόγους παρά μόνο η επίρριψη ευθυνών, άλλοτε δικαίως και άλλοτε αδίκως. Από το πάνελ επιχειρήθηκε να μεταφερθεί η ευθύνη της αποτυχίας στο βασικό χρηματοδότη  της ομάδας(230 χιλιάδες ευρώ) και στο Δήμαρχο οι οποίοι ήταν απόντες.
Κατά τη διάρκεια της κουβέντας που τελικά σύμφωνα με τον Πρόεδρο ήταν άτυπη συνέλευση μπήκε στην αίθουσα και ο Δημήτρης Καμπόσος, ο οποίος έδωσε με κάθε λεπτομέρεια τα ποσά που δόθηκαν στον Παναργειακό και μιλώντας από καρδιάς για τα όσα συνάντησε αυτό το διάστημα που ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο, απάντησε σε όσα κάποιοι υπαινίσσονταν πίσω από την πλάτη του και όταν ρωτήθηκε για το τι θα κάνει ο Νίκος Ρονιώτης ξεκάθαρα είπε πως δεν θα ασχοληθεί με την ομάδα υπό αυτές τις συνθήκες, εδώ να σημειώσουμε πως ζήτησε τη συμβολή επιχειρηματιών από την περιοχή με τη συμφωνία πως όσα λεφτά θα έβαζαν όλοι μαζί θα έβαζε εκείνος μόνος του, όμως μόνο δυο βρέθηκαν και τα ποσά δεν ήταν ικανά να κρατήσουν την ομάδα. Τελικά με την αποχώρηση του Δημάρχου η αίθουσα άδειασε, οι εξελίξεις τις επόμενες ημέρες θα δείξουν την πορεία του Παναργειακού καθώς και όσα ειπωθούν σε μια επίσημη Γενική συνέλευση.
parapolitikaargolida.gr