Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Ανακοίνωση της Μετωπικής ΑΡιστερής Συμπόρευσης - Ερωτήσεις και Απαντήσεις για την Έξοδο από την Ευρωζώνη


Ο Ελληνικός λαός με το περήφανο βροντερό ΟΧΙ του στο δημοψήφισμα απέρριψε τα εκβιαστικά τελεσίγραφα του Γιουρογκρουπ που ζητούσαν την εφαρμογή νέου ακόμα πιο βάρβαρου μνημονιακού προγράμματος. Το μήνυμα του λαού μας ήταν σαφές. Καμία ανοχή σε παλιά και νέα μνημόνια. Η εμπειρία μας δίδαξε ότι οι αιματηρές θυσίες όλα αυτά τα χρόνια όχι μόνο δεν βελτίωσαν την οικονομική μας κατάσταση αλλά αντίθετα οδήγησαν σε διόγκωση του χρέους και διαιώνισαν το φαύλο κύκλο των μνημονιακών μέτρων.

Ο σκληρός πυρήνας της ΕΕ τώρα θέλει να ταπεινώσει την βούληση του ελληνικού λαού να σηκώσει κεφάλι και να αντισταθεί και επιδιώκει να τον εκδικηθεί με νέες ακόμη πιο αιματηρές μνημονιακές προτάσεις. Σύμφωνα με δηλώσεις ευρωπαίων αξιωματούχων η ΕΕ στέλνει νέο τελεσίγραφο στον ελληνικό λαό για αποδοχή μνημονιακού προγράμματος ή έξοδο απο το ευρώ. Η απάντηση μας είναι ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Στην παρούσα μελέτη της ΜΑΡΣ επιχειρούμε να αποσαφηνίσουμε μια σειρά απο προβληματισμούς γύρω απο τη διαδικασία επιστροφής σε εθνικό νόμισμα καθώς και να διαλύσουμε μια σειρά απο μύθους που σκόπιμα επινόησε το μνημονιακό μπλοκ για τους τεμπέληδες Έλληνες, για την Ελλάδα που δεν παράγει τίποτα και ζει με δανεικά, ότι μια επιστροφή σε εθνικό νόμισμα θα ήταν καταστροφική, ότι θα γίνει κούρεμα όλων των καταθέσεων, ότι θα πεινάσουμε, και άλλες τερατολογίες που ως στόχο έχουν να κάμψουν τις αντοχές και να καθυποτάξουν το φρόνημα μας αυτή την ύστατη στιγμή.


ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΗΘΕΙΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ