Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Άργους Μυκηνών

Δελτίο τύπου

 Λόγω δημοσιευμάτων και αναρτήσεων σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αφορούν στην λειτουργία του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Άργους Μυκηνών, τα οποία σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και εξυπηρετούν άλλους σκοπούς, αναγκαζόμαστε να αποκαταστήσουμε την αλήθεια για την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας. 

Το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Άργους Μυκηνών στεγάζεται στα δημοτικά καταστήματα δίπλα στη λαϊκή αγορά («Χασάπικα») λειτουργεί καθημερινά από τις 7:00 το πρωί έως και τις 15:00 το μεσημέρι και η διανομή τροφίμων γίνεται από τις 10:00 έως τις 11:00 το πρωί. 

Τρόφιμα μακράς διάρκειας (μακαρόνια, ρύζι, όσπρια, ζάχαρη, λάδι κλπ) καθώς και ρουχισμό τα οποία και διανέμονται σε 250 οικογένειες συνδημοτών μας (περίπου 1500 άτομα) οι οποίοι διαθέτουν όλα τα νόμιμα παραστατικά. 

Επίσης το κοινωνικό παντοπωλείο προσφέρει βοήθεια σε οποιονδήποτε συνδημότη μας την ζητήσει κατανοώντας την δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας λόγω της οικονομικής ύφεσης .Επισημαίνουμε πως δεν μπορούν να διατεθούν ευπαθή τρόφιμα όπως κρέας φρέσκο γάλα κλπ κατά την διάρκεια του χρόνου, εκτός Χριστουγέννων και Πάσχα. 

Η κακή πληροφόρηση δυσχεραίνει την ζωή συνανθρώπων μας που ζουν σε καθεστώς ανέχειας και μπορούν να βοηθηθούν μέσω των κοινωνικών δομών του Δήμου Άργους Μυκηνών και οφείλουμε να αποκαθιστούμε την αλήθεια . 

Μοναδικός σκοπός της συκοφαντίας αυτής είναι να πλήξει την προσπάθεια που γίνεται από την παρούσα δημοτική αρχή και τους υπαλλήλους του δήμου αλλά και τους απλούς πολίτες που προσφέρουν και αυτοί με τη σειρά τους , παρόλη την δυσμενή οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η χώρα μας. 

Ποτέ δε διαφημίζουμε την κοινωνική προσφορά, όπως κάποιοι άλλοι, διαφυλάσσοντας πάντα την αξιοπρέπεια των συνδημοτών μας. Θα μπορούσε κάποιος που ενδιαφέρονταν πραγματικά να βοηθήσει κάποιον συνάνθρωπο μας να επικοινωνήσει με τον δήμο για βοήθεια. Παρακαλούμε οι γράφοντες τις επικρίσεις να μας προσκομίσουν άμεσα τα στοιχεία της εν λόγω κυρίας ώστε να διανείμουμε το συντομότερο δυνατό τρόφιμα.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Άργους Μυκηνών, την διανομή τροφίμων και ρουχισμού, επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 6972012205 κα Χρυσούλα Πολυχρονοπούλου.