Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

8ο Open Athlisis Cup 2015

afisa8thOpenAthlisisCupSite
Το 8ο Open Athlisis Cup 2015 ξεκινά αύριο Σάββατο 11 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις μας με την συμμετοχή110 αθλητών και αθλητριών, φίλων του tennis και του Athlisis Tennis Club . 
Η οργανωτική επιτροπή ευχαριστεί θερμά τα μέλη του club για την συμμετοχή τους στην διοργάνωση, όπως επίσης και τους φίλους και τις φίλες από την Τρίπολη, Ερμιόνη, Κόρινθο, Σπάρτη, Καλαμάτα και Μεσσήνη, οι οποίοι θα μας επισκεφθούνν και θα αγωνιστούν στο τουρνουά για τις επόμενες 15 ημέρες. 
Η κλήρωση για τις δύο κατηγορίες στα μονά ανδρών και γυναικών κάτω των 35  και άνω των 35 ετώνπραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα, ενώ οι κληρώσεις για τα ταμπλό των διπλών θα γίνουν την Δευτέρα 13/7, ώστε να καταφέρουν και κάποιοι/ες που δεν έχουν να βρουν συμπαίκτη ή συμπαίκτρια. Στην κατεύθυνση αυτή βοηθά και η γραμματεία των αγώνων, όπου μπορεί κανείς να δηλώσει την επιθυμία του για συμμετοχή στα διπλά ή και στα μικτά .
Στα αρχεία που ακολουθούν μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα της κλήρωσης, ενώ το αγωνιστικό πρόγραμμα της πρώτης ημέρας θα αναρτηθεί αύριο μέχρι το μεσημέρι.