Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Ο ΝΙΚΟΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑΜΕΙΟ


Combo, κάρτες και κόρνερ

Άλλη μια πληρωμή χθες από εδώ, με το under 5,5 κάρτες και απόδοση 2.10 στο Χιλή – Περού. Ένα ματς που με… ξενύχτησε με νεύρα καθώς ο Ζαμπράνο αποβλήθηκε από νωρίς, οι Περουβιανοί το πάλεψαν φιλότιμα αλλά έως εκεί…

Η λογική ορίζει τελικό Χιλή – Αργεντινή. Θα είναι έτσι; Υπάρχει το εμπόδιο ονόματι Παραγουάη για την «μπιανκοσελέστε» αλλά στα μεγάλα ματς… ξυρίζουν τον γαμπρό. Βέβαια η Αργεντινή δεν… κεντάει αγωνιστικά, πήρε νίκες χωρίς να πείσει και, στο μόνο ματς που ήταν πειστική, με την Κολομβία στον προημιτελικό, πέρασε στα πέναλτι δίχως να σκοράρει στο 90λεπτο.

Κεντρικό πρόσωπο απόψε βέβαια ο Αργεντινός εκλέκτορας προπονητής Τάτα Μαρτίνο, που ήταν στον πάγκο της Παραγουάης, από το 2007 μέχρι το 2011 και έδωσε οδηγίες σε Μέσι, Αγουέρο, Μαστσεράνο να είναι προσεκτικοί καθώς με κάρτα χάνουν τον τελικό.

Η Παραγουάη προκρίθηκε επίσης στα πέναλτι, εις βάρος της «αφελούς» Βραζιλίας και διακρίνεται για τη μαχητικότητά της (77 φάουλ σε τέσσερα ματς) και ως τώρα στο τουρνουά έφερε ισοπαλίες με Αργεντινή, Ουρουγουάη και Βραζιλία: δεν έφτασε τυχαία ως εδώ! Θυμίζω και το μεταξύ τους 2-2 στον εναρκτήριο αγώνα τους, σε ματς που η Αργεντινή προηγήθηκε με δύο γκολ αλλά έκτοτε… την κοίμισε η «αλμπιρόχα».

Ισως το ματς δεν είναι απόψε τόσο «ανοιχτό» όσο τότε αλλά εικάζω πως γκολ θα έχει. Το combo άσου και over προσφέρεται στο 4.50 και περνάει και με 2-1, και με 3-0 (λέμε τώρα).

Παρασκηνιακά, ο ορισμός του διαιτητή Βραζιλιάνου Σάντρο Ρίτσι, που διηύθυνε το Χιλή – Ουρουγουάη την προηγούμενη Τετάρτη με τη… σφαγή της «σελέστε», ομολογώ με προβληματίζει (και στοιχηματικά). Με μέσο όρο, χοντρικά, 6 κάρτες ανά αγώνα στο τουρνουά, κάπου εκεί θα κυλήσει και απόψε και επιλογή μου είναι το under 6,5 κάρτες με απόδοση 1.58.

Μιας και πολλοί ποντάρετε κόρνερ, δεν έριξα κάτι αλλά το έριξα στα… μαθηματικά ως «συμβουλευτικό» bet.
Το μεταξύ τους ματς στον όμιλο (2-2) είχε 12 κόρνερ (9-3).
Η Αργεντινή σε τέσσερα ματς εκτέλεσε 32 κόρνερ και είχε συνολικά στα παιχνίδια της 45 κόρνερ.
Ο μέσος όρους τους οδηγεί σε 11,25 κόρνερ ανά αγώνα, ο μέσος όρος των κόρνερ που εκτέλεσαν οδηγεί σε 8 και 6 κόρνερ αντίστοιχα.
Η Παραγουάη σε τέσσερα ματς εκτέλεσε 24 κόρνερ είχε συνολικά στα παιχνίδια της 45 κόρνερ.
Κοντολογίς, είναι μονόδρομος το bet over 10,5 κόρνερ με απόδοση 2.15, για όποιον ενδιαφέρεται…




Νίκος Μποζιονέλος (Facebook page, Twitter και Google+)