Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

ETOIMOΣ Ο ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ

diompaokgamekios
Ξεκινούν οι τελικοί των Play Off του Πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών αύριο Σάββατο 23 Μαϊου, με την ομάδα μας να υποδέχεται στις 18.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Κίου τον ΠΑΟΚ, για τον πρώτο αγώνα μεταξύ τους. Ο τίτλος του Πρωταθλητή θα κριθεί στα δυό νικηφόρα παιχνίδια, πράγμα που σημαίνει πως ο Διομήδης την Τετάρτη θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για το δεύτερο παιχνίδι και αν χρειαστεί και τρίτος αγώνας, ο οποίος θα κρίνει τον Πρωταθλητή 2014-2015, αυτός θα γίνει το επόμενο Σάββατο πάλι στη Νέα Κίο.
Διαιτητές της αυριανής αναμέτρησης ορίστηκαν οι κύριοι Μπέτμαν και Τζαφερόπουλος, με παρατηρητή αγώνα τον κύριο Κορρέ.
Η ομάδα μας θα έχει στη διάθεσή της τον Νίκο Σαμαρά, καθώς η απόφαση της αθλητικής δικαστή ήταν αθωωτική και έτσι ο Διομήδης θα παραταχθεί πλήρης απέναντι στον Κυπελλούχο ΠΑΟΚ, ο οποίος επίσης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα απώλειας παίκτη.
Κάλεσμα στους φίλους και φιλάθλους της ομάδας μας απευθύνουν η Διοίκηση, οι παίκτες και ο προπονητής μας, καθώς το γήπεδο πρέπει να είναι αύριο ασφυκτικά γεμάτο και να αποτελέσει μια καυτή έδρα με ατμόσφαιρα πανηγυρική και εμψυχωτική για τους Λύκους, οι οποίοι την χρειάζονται για να πάρουν την πρώτη σημαντική νίκη απέναντι στον δυνατό ΠΑΟΚ.
Ο αγώνας θα μεταδοθεί Live από την DR Τηλεόραση και μέσω livestreaming από την επίσημη ιστοσελίδα μας.