Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Ο ΝΙΚΟΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑΜΕΙΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για Δυάδα και yankee
Δυάδα και yankee

Από Τουρκία (εδώ τα σημερινά previews) κράτησα το, σε υψηλές τιμές, διπλό της Μπεσίκτας στην Τραπεζούντα, εξήγησα στις αναλύσεις γιατί (μιας και είναι σε τιμή αουτσάιντερ).

Κατά τα λοιπά, και πάλι λόγω απόδοσης παίζεται το διπλό του Παναθηναϊκού στην Κέρκυρα παρά τις ελλείψεις του ενώ στο Βέλγιο, μετά την ήττα της Μπριζ (@#$#$....) χθες στη Λιέγη, η Αντερλεχτ με νίκη σήμερα επί της Σαρλερουά ανακτά ελπίδες τίτλου.

Στον τελικό του Κυπέλλου Ολλανδίας που διεξάγεται στο «Ντε Κάουπ» του Ρότερνταμ, παίζουν Τσβόλε – Χρόνινχεν. Η Τσβόλε το πήρε πέρυσι με αντίπαλο τον Αγιαξ, του οποίου του έχει… πάρει το σκαλπ τα τελευταία δύο χρόνια, η Γκρόνινγκεν δεν έχει κατακτήσει ποτέ στο παρελθόν κάποιο τρόπαιο. Στο 1.95 να το κάνει απόψε.

Bet ρισκαδόρικης σκέψης, αλλά και τρέλας, το Αμβούργο. Ναι, είναι η χειρότερη εκτός έδρας ομάδα στην Bundesliga, ναι η Μάιντζ σπάνια (μη σας πω ποτέ) χαρίζεται αλλά να χτυπήσει Ευρώπη μου φαίνεται απίθανο. Η διπλή ευκαιρία υπέρ των φιλοξενούμενων στις επιλογές μου.

Στα της Σούπερ Λίγδας με τι να ασχοληθείς; Εδώ βλέπεις άνοιγμα τιμών τον ΠΑΟΚ στο 1.70 με τον Λεβαδειακό στην Τούμπα (έπεσε στο 1.55 εντέλει) και τσιμπιέσαι. Αν πόνταρα κάτι, όπως έγραψα και στην εφημερίδα, θα ήταν ο άσος της Ξάνθης η οποία δεν έχει εξασφαλισμένη την Ευρώπη: θα πρέπει να νικήσει τον Ολυμπιακό στον τελικό, από φέτος δεν ισχύει το ευρωπαϊκό εισιτήριο για τους φιναλίστ. Και με δεδομένο ότι ο ΠΑΣ μένει εκτός πλέι οφ και ότι ο Ατρόμητος είναι 4 βαθμούς μπροστά, το ματς με τον Αστέρα είναι must win για τους ακρίτες.

Το πλήρες άρθρο και ο τρόπος στοιχηματισμού στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook page, Twitter και Google+)