Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Ακινητοποίηση των ασθενοφόρων του Κέντρου Υγείας Λυγουριού Αργολίδας

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ
Ερώτηση Γ. Ανδριανού: Ανάγκη άμεσης επίλυσης στο πρόβλημα ακινητοποίησης των ασθενοφόρων του Κέντρου Υγείας Λυγουριού Αργολίδας λόγω μη εξόφλησης τιμολογίων για προμήθεια καυσίμων.
Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε σήμερα στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, με την οποία υπογραμμίζει την ανάγκη άμεσης επίλυσης του προβλήματος που ανέκυψε με την ακινητοποίηση των ασθενοφόρων του Κέντρου Υγείας Λυγουριού λόγω της μη εξόφλησης τιμολογίων για προμήθεια καυσίμων.
Το πλήρες κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:
«Σύμφωνα με την σημερινή, από 21/4/2015, επιστολή του Κέντρου Υγείας Λυγουριού Αργολίδας προς την Διεύθυνση Οικονομικής Οργάνωσης της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, λόγω της μη εξόφλησης τιμολογίων για προμήθεια καυσίμων ο μοναδικός πρατηριούχος στην περιοχή που δέχεται να προμηθεύει με καύσιμα το Κέντρο Υγείας σταμάτησε την προμήθεια, με αποτέλεσμα το ένα από τα δύο ασθενοφόρα να έχει ακινητοποιηθεί από χθες και το δεύτερο να έχει καύσιμα μόνο για σήμερα.
Κατόπιν αυτού και δεδομένης της απολύτως έκτακτης ανάγκης που έχει ανακύψει,
ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:

1.       Σε ποιες άμεσες ενέργειες θα προβεί για την άμεση επίλυση του προβλήματος».