Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Ο ΝΙΚΟΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑΜΕΙΟ


Από μπάλα μέχρι σνούκερ!

Από τη λατρεμένη τουρκική SuperLig, το διπλό της Μπεσίκτας έχει λογική: δείτε στα previews μου στο kingbet.net τη φοβερή παράδοση που έχει εκτός, ενάντια στην Κασίμπασα (22-7-0) αλλά και το ότι η γηπεδούχος είναι προβληματική και πήρε νέο προπονητή τον περσινό… τεχνικό διευθυντή της Μπεσίκτας. Η οποία Μπεσίκτας το παίρνει σήμερα και παραμένει στο κόλπο του τίτλου, ειδάλλως bye bye my darling. Σε καλή τιμή το διπλό.

-> Μεγάλο πράγμα το τάιμινγκ στον αθλητισμό και, δη, στο ποδόσφαιρο. Και τούτο είναι με τη (μισητή μου μεν, αλλά...) Γιουνάιτεντ στο Λονδίνο με την Τσέλσι. Το ντερμπάκι μεταξύ μαθητή (Μουρίνιο) και δασκάλου (Φαν Χάαλ) είναι ανοιχτό σε όλα, το να προηγηθεί η ManUtd όμως πληρώνει καλά...

-> Το «Ριαθόρ» το μάθαμε καλά προ δεκαετίας, τότε που η Ντεπορτίβο μεσουρανούσε –και- στην Ευρώπη. Το ανέκδοτο ήταν πως το γήπεδο της «Ντεπόρ» είναι δίπλα στη θάλασσα, εξ ου και... γέρνει. ΟΚ, άλλο να παίζεις μπροστά με Τριστάν και άλλο με... Τοτσέ αλλά η Ατλέτικο έχει να σκέπτεται τη ρεβάνς με τη Ρεάλ, βγάζει κούραση και ο άσος δείχνει value bet. Συν ότι ο Βίκτορ Σάντσεθ, που έχει αναλάβει τους Γαλιθιάνους (τον θυμάστε στον Παναθηναϊκό;) είναι προπονητής ομολογουμένως με μυαλό! Καλή εναλλακτική ο άσος στο +0,75 με ασιατικό χάντικαπ (πληρωμή σε 1 ή Χ, χάνεται το μισό bet σε διπλό με ένα γκολ).

-> Στις τελευταίες 9 νίκες πρωταθλήματος της Ρεάλ στο «Μπερναμπέου», έχει περάσει ο άσος στο ημίχρονο μεν αλλά τα 7 εξ αυτών ήταν στο 2-3 γκολ και η Μάλαγα δύσκολα θα δει μεγάλο σκορ απόψε. Συν ότι εμείς, οι Ρεαλιστές, έχουμε και την Ατλέτικο ενόψει. Καλή δείχνει η σκέψη για combo άσου και under 3,5 που τιμάται στο 2.30.

-> Ωραίο ματς τηλεοπτικά θα είναι το Γιουβέντους – Λάτσιο. Από οκτώ σερί νίκες έρχονται οι «αετοί», αλλά προέκυψαν σημαντικές απουσίες. Εν μέσω των αγώνων με τη Μονακό η Γιούβε η οποία, κακά τα ψέματα, έχει «δέσει» το πρωτάθλημα. Για να το πω απλά, και να χάσει απόψε, τι έγινε; Και με την Πάρμα έχασε, ούτε γάτα ούτε ζημιά. Όχι, κομμάτι δύσκολο δεύτερη απανωτή ήττα. Σε καλή τιμή το αμφίτερμα.

-> Στην Bundesliga, απόρησα βλέποντας σε τιμή αουτσάιντερ τον άσο της Φράιμπουργκ, η οποία έρχεται από αήττητο τριών αγώνων, από καλή εμφάνιση με τη Σάλκε όπου είχε χαμένο πέναλτι και παίζει με μια Μάιντς που έπρεπε να φύγει με εξάρα από τη Βόλφσμπουργκ και απλά μείωσε στο τιμητικό 2-3. Εξάποντο ματς όπου η έδρα παίζει ρόλο.

Πάμε και στο λατρεμένο σνούκερ, World Championship από σήμερα στο Σέφιλντ όπου αναμένονται ματσάρες καθώς το επίπεδο είναι τρομερά υψηλό. Εξ ου και θα τα «λέμε» επ’ αυτού αρκετά συχνά καθώς στοιχηματικές ευκαιρίες πάντα υπάρχουν, αρκεί να της βρεις – και θέλει έμπνευση.

Τα πρώτα ματς των 12:00 σήμερα έχουν φαβορί που δεν σπάσει, Μαρκ Σέλμπι και Μάρκο Φου ενάντια σε Κερτ Μάφλιν και Τζίμι Ρόμπερτσον (1.10 και 1.29). Στις 16:30 παίζουν ο Τζον Χίγκινκς με τον Ρόμπερτ Μίλκινς και ο Στίβεν Μαγκουάιρ με τον ταλαντούχο και ανερχόμενο Αντονι ΜακΓκιλ, Σκωτσέζοι αμφότεροι. Ο 24χρονος ΜακΓκιλ έχει ανέβει στο Νο32 του ranking, διάγει εξαιρετική σεζόν και τιμάται σήμερα στο 3.25!

Το βραδινό (21:00) ματσάκι είναι ανάμεσα σε Ρίκι Γουόλντεν και Γκρέιαμ Ντοτ, στο 1.61 φαβοριτίζεται ο Γουάλντεν, το line είναι στα 16,5 frames (ο νικητής βγαίνει στα 10 frames σε αυτόν τον γύρο) και νομίζω πως ο Ντοτ δεν θα ηττηθεί, αν ηττηθεί, εύκολα, στο 1.83 το over. Αλλωστε για τα δικά του frames το line είναι στα 6,5. Επτά να βγάλει, καθαρίσαμε!

Το πλήρες άρθρο και ο τρόπος στοιχηματισμού (μονό, δυάδα και trixie) στο bxpbet.com.



Νίκος Μποζιονέλος (Facebook page, Twitter και Google+)