Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Ο ΝΙΚΟΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑΜΕΙΟ


Μπάλα, σνούκερ και Formula 1

Από τη λατρεμένη τουρκική SuperLig, καρέ αγώνων στο πρόγραμμα σήμερα και μόνο ο άσος της Μπασακσεχίρ μου βγαίνει (δείτε τα previews).

Κατά τα λοιπά, ποδοσφαιρικά το διπλό του Παναθηναϊκού στην Κομοτηνή αλλά το πόνταρα στο 1.92, όπως και το αμφίτερμα στο Βίλα – Λίβερπουλ (1.86). Ρισκάρω με Σάλκε στο ασιατικό +0,75 (1.91) και πόνταρα goal/goal και Κόρτραϊκ – Σαρλερουά (1.84).

Πάμε και στο σνούκερ και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Τι είδαμε χθες; Κοτζάμ Μαρκ Σέλμπι να χύνει κιλά ιδρώτα για να αποκλείσει τον Μάφλιν με 10-9 (ενώ ομολογώ ότι δεν το έβλεπα για πάνω από 10-3, 10-4) και το game να κρίνεται σε μια χαμένη εύκολη κόκκινη (τσ, τσ, δεν τα κάνουν αυτά…). Ο Σέλμπι θα παίξει με Μαγκουάιρ ή ΜακΓκιλ την Πέμπτη, θυμίζω το από χθες το ποντάρισμα στον ανερχόμενο ΜακΓκιλ με 3.25 και προηγείται με 6-3, η συνέχεια απόψε στις 21:00!

Στο 6-3 σταμάτησε χθες και συνεχίζεται απόψε στις 21:00 το ματς του Τζον Χίγκινς με τον Ρομπ Μίλκινς 6-3, από 5-1 μείωσε ο Αγγλος και ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής έχει αβάτζο. Για bet το over 15,5 frames στο 1.57 δείχνει πιθανό (ήτοι να πάει από 10-6 και πάνω το τελικό σκορ) αλλά νομίζω πως ο Χίγκινς θα το καθαρίσει εύκολα απόψε. Επιλογή το under 15,5 frames με τιμή αουτσάιντερ στο 2.10.

Ο αγώνας Ρίκι Γουόλντεν - Γκρέιαμ Ντοτ σταμάτησε στο 4-5 χθες και συνεχίζεται στις 16:30, περιμένω από χθες το over 16,5 frames με τιμή στο 1.83, πλέον το line ανέβηκε στα 17,5 frames, είναι παντελώς αμφίρροπο και ευελπιστώ σε μια άνετη πληρωμή δίχως να κάνω νέο bet. Πάντως η νίκη του Γουόλντεν ανέβηκε πια στο 1.95 (έναντι 1.83), fun bet έμπνευση να επικρατήσει με 10-8 σε τιμή 7.00!

Στη μάχη ρίχνεται σήμερα ο (ξανθομπάμπουρας και παιχταράς – αλλά Ρόνι Ο’Σάλιβαν δεν θα γίνει ποτέ) Νέιλ Ρόμπερτσον, στις 16:30 ενάντια στον Τζέιμι Τζόουνς και το δεύτερο σκέλος τη Δευτέρα στις 16:30. Μόλις 1.10 πληρώνει η νίκη του Αυστραλού, φιλότιμος ο Ουαλός αλλά σταθερά στη μετριότητα. Πόσο θα το παλέψει; Η νίκη του Ρόμπερτσον με χάντικαπ 4,5 frames (άρα να πάει μέχρι 10-5) δεν είναι κακή σκέψη και τιμάται στο 1.85.

Και Formula 1 στο παιχνίδι μου. Ο Λιούις Χάμιλτον ήταν ο ταχύτερος πιλότος στις κατατακτήριες δοκιμές χθες, έκανε το τέσσερα στα τέσσερα στις pole positions φέτος αλά αυτό δεν εγγυάται και πρωτιά. 1.40 πληρώνει με 3.60 στον Σεμπάστιαν Φέτελ και 6.50 στον Νίκο Ρόσμπεργκ. Ο Φέτελ κατόρθωσε να βρίσκεται πάντως αρκετά κοντά και να σπάσει και αυτός το φράγμα του 1:33. Στη δεύτερη σειρά της εκκίνησης βρίσκονται οι δύο ομόσταυλοί τους, με τον Ρόσμπεργκ να εκκινεί από την 3η θέση και τον Κίμο Ράικονεν με την δεύτερη Ferrari να βρίσκεται στην 4η θέση.

Προφανώς ο Χάμιλτον έχει τον πρώτο λόγο και για τη νίκη, ενώ απομένει να δούμε τι στρατηγικές θα ακολουθήσουν οι Mercedes και Ferrari στον αγώνα, ώστε να έχουμε μεγάλη μάχη όχι μόνο για τις πιο πίσω θέσεις, αλλά και για τη νίκη, την οποία έχει αποδείξει ότι μπορεί να πανηγυρίσει και η scuderia.

Θυμίζω ότι από την Παρασκευή έχω ποντάρει Πάμπλο Μάσα για βάθρο στο 7.00, ανέβηκε πια στο 7.50 και κυνηγάω ένα… θαύμα αλλά μόνο με fun bets βγάζεις άκρη στη F1 φέτος. Εξ ου και, σκεπτόμενος ότι η Mercedes έδειξε την πραγματική της ταχύτητα στη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών του Μπαχρέιν, με τον Ρόσμπεργκ να είναι μπροστά από τον Χάμιλτον πήρα το ρίσκο με πρωτιά του Ρόσμπεργκ σήμερα με τιμή 6.50.


Το πλήρες άρθρο και ο τρόπος στοιχηματισμού στο bxpbet.com.


Νίκος Μποζιονέλος (Facebook page, Twitter και Google+)