Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Ο ΝΙΚΟΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑΜΕΙΟ


Δυάδα με Γιουρόπια, δύο fun bets και τρία σνούκερ

Λίγα πράγματα ποδοσφαιρικά χθες, πλήρωσε μόνο η αποβολή (2.30) στο Ρεάλ – Ατλέτικο. Μια Ρεάλ που (απ)έδειξε γιατί δεν πρέπει να την ξεγράψει κανείς φέτος! Και ενάντια σε αυτό το αντιποδόσφαιρο της Ατλέτικο, που τιμωρήθηκε όπως τις άξιζε: επονείδιστα (και ουχί τρυφερά..).

Οσο για τη Γιούβε; Ούτε καν κόπιασε για το 0-0. Οσο τη βλέπω τόσο αναρωτιέμαι που μπορεί να φτάσει αλλά τι τύχη έχει σε ημιτελικά με Μπάγερν, Μπάρτσα και Ρεάλ; Εγώ λέω ότι με την Μπάγερν έχει τύχη, αλλά δεν θέλω να το δω: ωρίμασε η ώρα για τελικό Ρεάλ – Μπάρτσα, τι λέτε;

Σνουκερικά, ο Μέρφι κάνει… περίπατο με τον Χαλ (στο 7-2 σταμάτησε χθες) και είναι κοντά στο να επιβεβαιώσει το 1.91 του χάντικαπ 4,5 frames, το… αυτό (7-2) και ο Τραμπ με τον επίσης άσημο Κάρινγκτον που ξεκίνησε δυναμικά και με… τρόμαξε ολίγον τι. Στο 1.80 ποντάραμε χθες τον άσο με χάντικαπ 5,5 frames και αναμένουμε!

Α, εκτός επιλογών μου χθες αλλά η ματσάρα ήταν αυτή του Τζο Πέρι με τον Ζανγκ Αντα: από το πρωινό 8-1 ο Κινέζος πήγε στο 8-4 το βράδυ για να γίνει ένα frame… θρίλερ το 13ο και να λήξει εντέλει 10-4.

Ξεκινώ όπως τέλειωσα τον απολογισμό, με Παγκόσμιο Πρωτάθλημα σνούκερ. Τα ματς Τραμπ – Κάρινγκτον (7-2) και Μέρφι Χαλ (επίσης 7-2) συνεχίζονται στις 15:00 και 21:00 αντίστοιχα, τα αφήνω όπως είναι… ενόψει πληρωμής.

Στις 15:00 ρίχνεται πρώτος, χρονικά, στον β’ γύρο ο κάτοχος του τίτλου Μαρκ Σέλμπι (Νο 1) ενάντια στον νεαρό Σκωτσέζο Αντονι ΜακΓκιλ (Νο 32), το ματς θα συνεχιστεί αύριο στις 12:00 και αν χρειαστεί περαιτέρω αύριο στις 21:00).  Μόλις δύο ματς στην παράδοση, ισάριθμες νίκες του Σέλμπι έσχατη εκ των οποίων στο German Masters (5-4, είχε γίνει 4-4 από 4-1). Να το παλέψει ο ΜακΓκιλ; Πρωτάρης γαρ σε τέτοιο επίπεδο, έως που; Νομίζω πως θα φτάσει το πολύ στα 8 frames, άρα το χάντικαπ 4,5 frames υπέρ του Σέλμπι, που τιμάται «καθαρά» στο 1.25 κι έτσι ανεβαίνει στο 1.95 (!), αξίζει… Και το live για under/over είναι εκεί, στα 20,5 άρα μεταξύ 13-7 και 13-8 το βλέπουν οι oddsmakers.

Σημειωτέον ότι σε αυτόν τον γύρο ο νικητής βγαίνει στα best 25 έναντι best 19 frames, όπως ίσχυε στον προηγούμενο γύρο, άρα ψάχνουμε… 13άρι.

Δεύτερο, χρονικά, ματς για τον β’ γύρο απόψε στις 21:00 αυτό του Κινέζου Ντινγκ (Νο 3) με τον Σκωτσέζο Τζον Χίγκινς (Νο 13), ματς που θα συνεχιστεί αύριο στις 16:30 και το τρίτο, αν χρειαστεί, το Σάββατο στις 12:00. Ο Ντιγκ απέκλεισε μάλλον εύκολα τον Ντέιβις στο ίσως καλύτερό του φετινό παιχνίδι, ο Χίγκινς ήταν πολύ καλός στην πρόκριση επί του Μίλκινς και έχουν πρόσφατα… προηγούμενα από το China Open που κρίθηκε με 5-4 υπέρ του Ντινγκ, στην τέταρτη σερί νίκη του επί του Χίγκινς. Λογικό να φαβοριτίζεται στο 1.66 ο Ντινγκ έναντι 2.20, δεν ξέρω αν αξίζει… συναισθηματικά να ποντάρεις τόσο χαμηλά σήμερα για να πληρωθείς… λίγο πριν ξεκινήσει η Premier το Σάββατο αν φτάσει ως εκεί! ΟΚ, μπήκα στο τριπάκι και θα το κάνω, και δη και με χάντικαπ 1,5 frame στον γκαφατζή χαμογελαστό σχιστομάτη, ανεβάζοντάς το στο 1.99 (why not?).

Ποδοσφαιρικά, τα αποψινά… Γιουρόπια ψιλοξενερουά δεν είναι; Ειδα αποδόσεις και αυθόρμητα, χωρίς περαιτέρω μελέτη (το τονίζω) έριξα μια δυάδα και δύο fun bets: πρόκριση για τους Μπριζέους στο Κίεβο καθώς είναι εξαιρετική ομάδα (με εντυπωσίασαν στην πρόκριση με την Μπεσίκτας)  σε δυάδα με το over στο Ζενίτ – Σεβίλλη (και διπλό πάει) και fun bet τη διπλούρα της Βόλφσμπουργκ με τιμές 1.83 και 1.92 αντίστοιχα.

Θυμάμαι, 20 και βάλε χρόνια πριν, ένα Παναθηναϊκός - Λεβερκούζεν 1-4 στο ΟΑΚΑ. Αλλά πιο πολύ θυμάμαι τη ρεβάνς: 2-1 στην «Μπάι Αρίνα» η Πανάθα με μυθικό ματς Σαραβάκου και Γ. Χ., Γεωργιάδη και τεράστια χαμένη ευκαιρία του Μαραγκού πριν μειώσουν οι Γερμαναράδες. Η Βόλφσμπουργκ (πράσινα δεν φοράει κι αυτή;) εύκολα δεν θα παραδοθεί…  Fun bet πρώτο οι «λύκοι» (μόνο εμείς οι Παναργειακοί είμαστε λύκοι αλλά τέλος πάντων!) και δεύτερο fun bet η διπλούρα της Κλαμπ Μπριζ, 3.20 και 3.90 αντίστοιχα.

Αυτά. Το πλήρες άρθρο και, κυρίως, ο τρόπος στοιχηματισμού στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook page, Twitter και Google+)