Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΑΓΟΡΑ ΔΙΟΜΗΔΗ ΑΡΓΟΥΣ


Στη διάθεση των φίλων της ομάδας, αλλά και όλων των συμπολιτών μας που θέλουν να βοηθήσουν τον Διομήδη, βρίσκονται οι λαχνοί της νέας μεγάλης λαχειοφόρου αγοράς που διοργανώνει ο σύλλογός μας για τα 30 χρόνια ιστορίας του, με σκοπό την τόσο σημαντική οικονομική ενίσχυσή του, αλλά και την
διεκδίκηση δύο πολύ μεγάλων δώρων.
Το πρώτο δώρο είναι ένα αυτοκίνητο Ford Ka 1,2 Trend, από την εταιρία Ford Μαλαχιάς στο Άργος και το δεύτερο δώρο ένας ηλιακός θερμοσίφωνας τελευταίας τεχνολογίας, από την εταιρία Dimas Solar Thermal Industry του κυρίου Δήμα στο Άργος.
Ο Διομήδης για πρώτη φορά φέρνει σε λαχειοφόρο αγορά δυο τόσο μεγάλα δώρα, γεγονός που κατατάσσει την συγκεκριμένη προσπάθειά του στις κορυφαίες των τελευταίων χρόνων.
Οι δυο υπερτυχεροί λαχνοί θα προκύψουν από τους δύο πρώτους αριθμούς του Λαϊκού Λαχείου της κλήρωσης της Τρίτης 14 Ιουλίου 2015, αμέσως μετά τη λήξη δηλαδή του πολυαναμενόμενου Danaon Cup, που θα γίνει στην περιοχή μας από 6-11 Ιουλίου.
Ο Διομήδης έχει ανάγκη από την ενίσχυση όλων των φίλων του, προκειμένου να ανταπεξέλθει σε όλες τις οικονομικές απαιτήσεις και υποχρεώσεις που υφίσταται στο πρωταγωνιστικό επίπεδο που βρίσκεται. Ο Πρωταθλητισμός, εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, έχει και το αντίστοιχο οικονομικό βάρος, το οποίο με δυσκολία και δυσβάσταχτα φέρει σε πέρας ο σύλλογός μας , αλλά με πολλή αγάπη για το άθλημά μας και κυρίως με πολύ μεράκι και πάθος!
Καλούμε λοιπόν κάθε συμπολίτη και συμπολίτισσά μας, κάθε φίλο και φίλη της ομάδας, αλλά και οποιονδήποτε θέλει να βοηθήσει τον Διομήδη να παραμείνει στην κορυφή του αθλητικού γίγνεσθαι της Ελλάδας και της Ευρώπης, να συνεισφέρει κατά το δυνατόν σε αυτή τη λαχειοφόρο αγορά της ομάδας μας.
Λαχνούς μπορείτε να βρείτε παντού: Σε κάθε άνθρωπο του Διομήδη, σε κάθε μέλος της Διοίκησης, σε όποιον παίκτη ή προπονητή θέλετε εσείς, στο γήπεδο τις ώρες των αγώνων των Play Off, τηλεφωνικά (2751029418 Βλαχοσπύρος Κώστας – 6944257318 Πετράκη Λένα – 6944529621 Ηλίας Γιάννης – 6949094009 Πέππα Μάγδα – 6958758467 Σουλάνδρου Μαριλία), ακόμα και με μήνυμα (inbox) στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook.
«Υπάρχουν στιγμές που ο Λύκος δεν απολαμβάνει τη μοναξιά του. Μείνε δίπλα του. Κάνε το καλό και πάρε έναν λαχνό»!