Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΨΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟ...

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ "http://www.taklin.gr"

ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΑ ΣΚΗΝΙΚΑ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ. Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ. Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

Written by Taklin on . Posted in Football League 2ΑθλητικάΓενικά - Απόψεις
epo_grafeia_610x400
Υπόμνημα με το οποίο υποστηρίζει ότι ο Μακρίδης ουδέποτε αγωνίστηκε στο Παναργειακός-Παναλευσινιακός κατέθεσε η ομάδα του Άργους, μόνο που ο παίκτης με ένορκη κατάθεσή του απορρίπτει τον ισχυρισμό!
Κωμικοτραγικά σκηνικά στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ για την καταγγελία του Πανελευσινιακού κατά του Παναργειακού λόγω πλαστοπροσωπίας του Μακρίδη στο παιχνίδι που έληξε με 2-0 υπέρ της ομάδας της Ελευσίνας.
Από το Άργος υποστήριξαν με υπόμνημα αλλά και με ένορκη κατάθεση ότι ο Μακρίδηςουδέποτε αγωνίστηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Προέκυψε, ωστόσο, ένορκη κατάθεση του παίκτη που αναφέρει ότι αγωνίστηκε στο συγκεκριμένο ματς, συνεπώς έχουμε να κάνουμε και με ψευδορκία!
Ο Μακρίδης αγωνίστηκε με τον αριθμό φανέλας του Μπεκατώρου, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, και στο φύλλο αγώνα δεν δηλώθηκαν εκ μέρους του Παναργειακού σωστά οι φανέλες και οι παίκτες.
Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ θα βγάλει πόρισμα τις επόμενες ώρες και από τα δεδομένα που προέκυψαν, ο Παναργειακός μόνο με θαύμα θα αποφύγει και την αφαίρεση βαθμών. Το πρόστιμο και η κατοχύρωση του αγώνα με 0-3 στον Πανελευσινιακό θεωρείται δεδομένη.