Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ...

Αποτέλεσμα εικόνας για mpasket mikroi
ΕΝΑ ΑΙΡΕΤΙΚΟ, ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, με εξαιρετικά καλό κλίμα παρά τις προσδοκίες για το αντίθετο που έτρεφαν κάποιοι, έγινε την Κυριακή το πρωί ο αγώνας μπάσκετ Παμπαίδων Δόξα Π.Σ. Αγ. Αδριανού με το Ναύπλιο 2010. Από τους συνολικά 120 πόντους που πέτυχαν οι δυο ομάδες, το ΝΑΥΠΛΙΟ 2010 πήρε τη νίκη με 28 περισσότερους , αλλά αυτό λίγο μετράει!!!
Τα ίδια τα παιδιά, οι μικροί αθλητές, ήταν αυτά που με την άψογη συμπεριφορά τους εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου αλλά κυρίως με την φιλικότητα, τις αμοιβαίες φιλοφρονήσεις και την αίσθηση της ενιαίας ομάδας που μας έδωσαν, έδειξαν σε όλους τα τραγικά λάθη που έγιναν πέρσι το καλοκαίρι.
Ας μην ξεχνάμε ότι όλα αυτά τα παιδιά μεγάλωσαν μπασκετικά και αγωνίζονταν στην ΙΔΙΑ ομάδα μέχρι πριν από λίγους μήνες. Το τι ακριβώς έγινε και υπήρξε αυτή η διάσπαση τυχαίνει να το γνωρίζω ίσως καλύτερα απ΄ όλους αλλά δεν είναι του παρόντος να καταδειχθεί ή αν θέλετε να αποκαλυφθεί.
Το σίγουρο είναι ότι ακόμα και τώρα υπάρχουν αυτοί που με λίγη ψυχραιμία και πολύ αθλητική ευσυνειδησία μπορούν να διορθώσουν και να αντιστρέψουν μια κατάσταση που όχι μόνο δεν μας αρέσει σαν αθλητική οικογένεια αλλά και δεν μας τιμά.
Για την ιστορία ..οι πόντοι των παιχτών και το ρόστερ της ομάδας (αλφαβητικά), όπως θα έπρεπε να είναι !!!!
Αναστασιάδης Ι.
Αναστασιάδης Ν.
Γκάτζιος
Γκολέμης
Δρακούλης
Ευστρατίου
Κακουριώτης 44
Κολλιόπουλος 2
Μάνα
Μητρόπουλος 2
Μιχόπουλος 8
Μπακρυσιώρης 3
Μπούνος 2
Ντάφλος 10
Ντεβές
Παλλαδινός 2
Πετρουλάς 4
Ρόκιζας 5
Σάββας
Σαρηγιάννης 10
Στεργίου 28
Τζάνος
Φλίνος
Υ.Γ. 1) Για φανταστείτε μια ομάδα τέτοια σε τρία ή πέντε χρόνια!!! Με σωστή, αγωνιστική καθοδήγηση πόσες επιτυχίες θα μπορούσε να έχει και κυρίως πόσο ευτυχισμένα θα έκανε τα παιδιά!!!!!
Υ.Γ. 2) Εκείνο το «Δόξα …Ναυπλίου» δεν θα βρεθεί κανείς να το σταματήσει; Το κάνανε και σελίδα στο FB!!!!! Από όσο γνωρίζω, Δόξα έχει η Δράμα, η Μεγαλόπολη, η Νεά Μανωλάδα, η Λευκάδα, ο Άγιος Αδριανός και πολλοί άλλοι. Πάντως το Ναύπλιο ΔΕΝ έχει. Όχι τίποτα άλλο αλλά μαθαίνουν και τα παιδιά στο ψέμα.
Υ.Γ. 3) Η παρούσα ανάρτηση εκφράζει αποκλειστικά ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ.
Υ.Γ. 4) Αφιερωμένο σε δύο φίλους που κάθονταν σκεπτικοί και αμίλητοι στην κερκίδα και βλέπανε τα παιδιά τους, χρόνια συμπαίκτες και φίλοι οι μικροί, να παίζουν αντίπαλοι
.