Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΤΕΛΙΚΟ

aekdiom2014
Στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 5 Μαρτίου στις 20.00 ο ημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ της ομάδας μας και της Α.Ε.Κ., μετά από τρεις αναβολές που πραγματοποιήθηκαν μέσα σε διάστημα ενός μήνα. Διαιτητές του ημιτελικού ορίστηκαν οι κύριοι Βήτας και Σκλαβενίτης, με παρατηρητή αγώνα τον κύριο Μίγκα.
Ο νικητής του αυριανού ημιτελικού θα αντιμετωπίσει στον τελικό τον Π.Α.Ο.Κ., σε ημερομηνία η οποία θα οριστεί από την Ο.Χ.Ε..
Ο αρχηγός μας Γιώργος Μαστορογιάννης δήλωσε στην ιστοσελίδα της Ο.Χ.Ε.: «Και εμείς και η ΑΕΚ είμαστε έτοιμοι από καιρό για αυτό το ματς... Και οι δύο ομάδες θέλουμε να μείνουμε συγκεντρωμένες, γιατί με τις πολλές αναβολές έχουμε αποσυντονιστεί κάπως. Όλα τα ματς του Κυπέλλου, επειδή είναι νοκ άουτ, είναι ξεχωριστά. Παρόλο που σίγουρα μπαίνουμε στο γήπεδο ως φαβορί, λόγω και της νίκης μας στο Πρωτάθλημα, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να έχουμε μεγάλο βαθμό συγκέντρωσης. Η ομάδα μου είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει μία δυνατή ΑΕΚ, της οποίας τα προβλήματα δεν τα ξέρουμε και δεν μας αφορούν κιόλας».
Στην σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ημιτελικού αποφασίστηκαν τα εξής:
  • Από την γηπεδούχο ομάδα θα εκδοθούν 80 κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης από τα οποία τα 65 θα λάβει η ομάδα της ΑΕΚ και 15 θα δοθούν στον Διομήδη Άργους.
  • Δεν θα ισχύσουν οι κάρτες διαρκείας της ΑΕΚ.
  • Δεν ισχύουν οι κάρτες ελευθέρας που έχουν εκδοθεί από την ΓΓΑ ή άλλον φορέα. Εξαίρεση οι ταυτότητες δημοσιογράφων (ΕΣΗΕΑ, ΠΣΑΤ).
  • Η είσοδος των φιλάθλων θα πραγματοποιηθεί στις 19:30
Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας στην ενότητα Live Score και στο επίσημο group μας στο Facebook θα ενημερώνεστε λεπτό προς λεπτό για την έκβαση του σκορ.