Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Ο ΝΙΚΟΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑΜΕΙΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Δυάδες και yankee

Από τα σημερινά ματς στην τουρκική SuperLig (εδώ τα previews), το ρισκαδόρικο over 3,5 στο Μπούρσασπορ – Μερσίν μαζί με το πιο ρισκαδόρικο Χ ημίχρονο στο Μπεσίκτας – Μπαλικεσίρ μπήκαν σε παρολί με ζητούμενα.

Στον τελικό του Λιγκ Καπ μεταξύ Τσέλσι και Τότεναμ, αν ληφθεί υπ’ όψιν πως στην τελευταία τους συνάντηση μπήκαν οκτώ γκολ, δεν είναι λογικό να παίξει κάποιος over 3,5 ζητώντας τα... μισά; Πέρα από την πλάκα, τελικός είναι, όλα πιθανά και δεν δικαιολογείται να πληρώνει μόνο 1.30 το να το σηκώσει η Τσέλσι. Εξ ου και ρίχνω μια ψιλή στη μοιρασιά κι ας βγει ο νικητής στα πενάλτια.

Για το Λίβερπουλ – Σίτι, είναι απολύτως λογικός ο φαβορισμός της μεγάλης ομάδας του Μάντσεστερ κι ας παίζει σε μια εξ ορισμού δύσκολη έδρα. ερώτημα η αντίδραση της Λιβερπουλάρας μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, το μυαλό των παικτών της έμοιαζε θολό την Πέμπτη. Δεν παίζω κάτι, περιμένοντας το live για bet προς το διπλό…

Στην Ελβετία η Σιόν, με αρκετό σπρώξιμο, έκανε επιτέλους μια νίκη (επί της Βαντούζ), ξεκόλλησε από την ουρά της βαθμολογίας αλλά έχασε με κάρτες δύο βασικούς, με ψυχολογία μετά τον… σεφτέ στις εντός έδρας νίκες η Λουκέρνη. Ρισκαδόρικο διπλό.

Από Primera, αν έχει κάτι αξία είναι combo bet στη Ρεάλ με άσο και over αλλά το ψιλοφοβάμαι είναι η αλήθεια! Κράτησα μόνο το over 3,5, η Βιγιαρεάλ τιμωρεί αν υποτιμηθεί,

Στη Γαλλία, ωραίο ντερμπάκι έχει απόψε στο Πριγκιπάτο μεταξύ Μονακό και Παρί, μια Παρί με ελλείψεις κυριότερες των οποίων οι Ιμπραΐμοβιτς και Λούκας και μια Μονακό που καλείται να διαχειριστεί τον ευρωπαϊκό θρίαμβο επί της Αρσεναλ έχοντας την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Ενστικτωδώς funbetάκι με σκορ 1-1.

Από Ιταλία κράτησα τη Λάτσιο, η οποία αν και την Τετάρτη έχει και τον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου με τη Νάπολι, ο Στέφανο Πιόλι τόνισε πως δεν θα κάνει rotation. Και η Σασσουόλο έχει πάμπολλα αγωνιστικά προβλήματα.

Τέλος, είναι αν μη τι άλλο προκλητική η απόδοση του διπλού του πολύ βελτιωμένου Αγιαξ στο Αϊντχόφεν κι ας έχει η PSV ρεκόρ 12-0-0 εκεί φέτος. Και επέλεξα το +0,75 με επιστροφή μισού πονταρίσματος αν χάσει με 1 γκολ διαφορά.

Το πλήρες άρθρο και ο τρόπος στοιχηματισμού στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter και Google+)