Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Ο ΝΙΚΟΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑΜΕΙΟ


Εθνική, δυάδα και F1

Προσωπικά βλέποντας σε τιμή αουτσάιντερ το διπλό της Εθνικής, ψήθηκα. Η έλευση του Σέρχιο Μαρκαριάν αντί του απατεώνα Ιταλού Κλαούντιο Ρανιέρι έφερε νέο κλίμα στα αποδυτήρια και η ομάδα αυτή έχει μάθει τέτοια do or die ματς να τα κερδίζει. Η Ουγγαρία φέρνει όμορφες αναμνήσεις με εκείνο το 1-0 χάρη στο πέναλτι του Στράτου Αποστολάκη, από τις ελάχιστες σπουδαίες νίκες μας προ Ρεχάγκελ. Ποιος φοράει το «2» στην ομάδα, να επαναληφθεί η ιστορία; Και σε λογική fun bet υπάρχει το 4.75 του combo διπλού και under.

Κατά τα λοιπά, ο άσος της Αλβανίας την Κυριακή υποδεχόμενη την Αρμενία, μαζί με το διπλό της Ιταλίας στη Βουλγαρία προσφέρουν μια καλή, θαρρώ, δυάδα.

Στο παιχνίδι μου και η Formula 1, αναμένονται βέβαια τις κατατακτήριες του Σαββάτου αναφορικά με το μαλαισιανό Grand Prix. Εκεί όπου η Ferrari είναι η πιο πετυχημένη ομάδα της F1 καθώς στη Σεπάνγκ μετράει έξι νίκες (αλλά μόνο δύο την τελευταία δεκαετία), 12 παρουσίες στο βάθρο και 176 βαθμούς. Και σε 9 από τους 16 αγώνες (ξεκίνησε το 1999) νικητής βγήκε όποιος είχε την pole position, μόνο ο Φερνάντο Αλόνσο (το 2012) κατόρθωσε να πάρει τη νίκη ξεκικώντας από πολύ πίσω, και δη την 9η θέση. Ο οποίος Αλόνσο θα τρέξει για πρώτη φορά με το μονοθέσιο της McLaren, μετά το ατύχημά του στις δεύτερες χειμερινές δοκιμές εξέλιξης της Βαρκελώνης.

Ο Λιούς Χάμιλτον λογικά θα πάρει και τον φετινό τίτλο, ως το φθινόπωρο βέβαια έχουμε χρόνο. Το ζήτημα είναι να υπάρξουν καλές εναλλακτικές για ποντάρισμα και ο Σεμπάστιαν Φέτελ, που βγήκε νικητής στη Μαλαισία στα τρία από τα τελευταία πέντε τουρνουά (2010, 2011 και 2013) είναι καλό αουτσάιντερ αλλά πληρώνει 15.00!. Οσο για το βάθρο; Ισως ο Αλόνσο γυρίσει καλύτερος από ότι περιμένουμε, και πληρώνει… πολύ. Σε λογική fun bet, πάντα. 67.00 η απόδοσή του.

Η απόδοση του Χάμιλτον ανέβηκε πάντως, από το 1.35 στο 1.53 για νίκη στη Μαλαισία και ο Νίκο Ρόσμπεργκ έπεσε από το 3.80 στο 2.88. Αλλά έφαγα κόλλημα με το 15άρι του Φέτελ για πρωτιά, πιο ρεαλιστικό να είναι στο βάθρο με απόδοση 2.10. Για τον Χάμιλτον πάντως, το να κάνει τον ταχύτερο γύρο είναι στο 1.83 και, νομίζω, αξίζει (αν και με την κακοδαιμονία που με διέπει εσχάτως, τον βλέπω να του σκάνε όλα τα λάστιχα).



Το πλήρες άρθρο και ο τρόπος στοιχηματισμού στο bxpbet.com.


Νίκος Μποζιονέλος (Facebook page, Twitter και Google+)