Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Πριν από λίγες ημέρες η Δημοτική Χορωδία Άργους Μυκηνών


Πριν από λίγες ημέρες η Δημοτική Χορωδία Άργους Μυκηνών παρέλαβε ένα πιάνο καινούργιο Yamaha και βοηθητικό εξοπλισμό, στο πλαίσιο του προγράμματος «Δράση – υποστήριξη πολιτιστικών θεσμών και ενίσχυση δραστηριοτήτων στον πολιτιστικό τομέα 2007 – 2013» της Περιφέρειας Πελοποννήσου, που εκτελεί με επιτυχία το έργο με τίτλο «Φεστιβάλ Πελοποννήσου: ενίσχυση των φιλαρμονικών και των χορωδιών της Πελοποννήσου» με στόχο την υποστήριξη των πολιτιστικών υποδομών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Χορωδίας Άργους Μυκηνών Βασίλης Γεωργακόπουλος ο οποίος παραβρέθηκε στην αίθουσα ¨Δανάη¨ των Στρατώνων του Καποδίστρια που πραγματοποιήθηκε η παράδοση του μουσικού εξοπλισμού από τον Αντιδήμαρχο Άργους Μυκηνών κ. Αχιλλέα Μπαντανά, ανέφερε τα εξής: «Αυτή είναι μία σημαντική ημέρα για την Δημοτική Χορωδία Άργους Μυκηνών καθώς παρέλαβε ένα αξιόλογο και ολοκαίνουργιο πιάνο και λοιπό μουσικό εξοπλισμό υψηλών προδιαγραφών καθώς και σε εύλογο χρόνο θα παραλειφθούν και οι καινούργιες ενδυμασίες των χορωδών. Με αυτή την πράξη χρηματοδότησης η χορωδία μας ενισχύεται κι έτσι ένα όνειρο να αναβαθμίσουμε τη λειτουργία της και να ενισχύσουμε το σπουδαίο έργο που προσφέρει γίνεται πραγματικότητα. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, γιατί η Δημοτική Χορωδία Άργους Μυκηνών είναι ξεχωριστή – διακρίνεται κι αισθανόμαστε υπερήφανοι με την κάθε της εμφάνιση και χρονολογείται από την ίδρυσή της 60 χρόνια».

Η Δημοτική Χορωδία Άργους Μυκηνών θα ψάλλει τα εγκώμια του επιταφίου, στην καθιερωμένη συνάντηση των επιταφίων που γίνεται στην πλατεία της λαϊκής αγοράς, την Μεγάλη Παρασκευή.