Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ-ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 0-1

Με γκολ του Σίμωση το διπλό
Το γκολ του Σίμωση στο 38' ήταν που έδωσε τη σπουδαία νίκη στον Παναργειακό μέσα στο Κιβέρι και πολλά θα κριθούν πλέον την επόμενη αγωνιστική στο Αργος με αντίπαλο τον ΠανελευσινιακόΟ Παναργειακός ήταν ανώτερος σε όλη τη διάρκεια, ο Ερμής αμύνθηκε στο μισό γήπεδο και δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Πάντως, λόγω του μικρού γηπέδου δεν ήταν εύκολο να γίνουν κλασικές ευκαιρίες.
Στο 38’ από σέντρα τουΜπελόν από αριστερά, η μπάλα πέρασε πάνω από το κεφάλι του Σελλή, κακή έξοδος του Κοζιώτη, και ο Σίμωσης που τον πρόλαβε με κεφαλιά προς τα πίσω έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 53’ Σίμωσης και Κατσικοκέρης άλλαξαν τη μπάλα, ο Σίμωσης βγήκε από αριστερά σούταρε, η μπάλα, ο Σίμωσης βγήκε από αριστερά σούταρε, η μπάλα βρήκε και σε αμυντικό και κατέληξε στον Κοζιώτη.
Στο 80’ σέντρα του Κέλλη από αριστερά, γύρισμα του Βαρβουλέτου η μπάλα πέρασε παράλληλα με το τέρμα χωρίς αν τη βρει κανείς.
Στο 88’ φάουλ του Κοιλιάρα από δεξιά, ο Παπαϊωάννουστην πλάτη της άμυνας βρήκε τη μπάλα αλλά πλάγια κι απο κει δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κοζιώτη.
ΕΡΜΗΣ (Λ.Κούρος): Κοζιώτης, Τζιέρης, Ζίου, Φίλης (70’ Χρήστο), Σελλής, Κάπλατζης, Καλυβόπουλος, Καλογιάννης (65’ Μπιτζής), Μαρίνης, Κακάβας (77’ Βαρβουλέτος), Ισούφη.Ισούφη.
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Σ.Αντωνίου): Κατσαούνης, Λιόσης, Καλαγκάνης, Ρότα, Μπριλάκης, Λίτσος, Αγγελόπουλος (75’ Παπαϊωάννου), Κοιλιάρας, Κατσικοκέρης, Μπελόν (87’ Μπεκατώρος), Σίμωσης (68’ Μακρίδης).