Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Ο ΝΙΚΟΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑΜΕΙΟ


Από 1.64 ως 2.45

Δύο δυάδες κι ένα yankee στις επιλογές http://bit.ly/1AEsQt5

Από τη λατρεμένη Τουρκία, Φενέρ. Απλά, λιτά και απέριττα, τα previews του Σαββάτου αναρτήθηκαν αποβραδίς.

Στην Ολλανδία κράτησα τον άσο της Καμπούρ με την αστεία αμυντικά Χέρακλες και στο Βέλγιο η Γκενκ, για να μπει στην εξάδα, θέλει νίκες απόψε με τη Λιρς και την άλλη εβδομάδα με την αδιάφορη Ζούλτε μιας και κλείνει τη regular season με τη Λιέγη. Και η Λιρς είναι λογικώς αουτσάιντερ βάσει αποδόσεων.

Από Γαλλία, Μετς. Πολλές οι αλλαγές από τον προπονητή στο τελευταίο και πήρε βαθμό με τη Ρεμς, χωρίς τον Δανό ηγέτη Βας η Εβιάν η οποία μεσοβδόμαδα παίζει με τη Λοριάν και επιβάλλεται να κρατήσει δυνάμεις. Κι από Γερμανία, προφανώς θα πάω με το… ρεύμα βλέποντας προς Σάλκε και όχι Ντόρτμουντ αλλά με την «ασφάλεια» του ασιατικού, ήτοι στο +1 τους «κένιχσμπλαουεν» με πληρωμή σε Χ ή 2 και επιστροφή πονταρίσματος σε άσο με ένα γκολ.

Για το Γρανάδα – Μπαρτσελόνα, θυμάμαι το 4-0 της Ρεάλ στο εν λόγω γήπεδο αλλά και το 6-0 του α’ γύρου, ήτοι πολλά με λίγα. Προφανώς. Σε ανταγωνιστική τιμή, για τα δεδομένα του ματς, το over 1,5 ως την ανάπαυλα. Μόνο αποψινό ματς στην Ιταλία αυτό στη Βερόνα ανάμεσα σε Κιέβο και Μίλαν, προσωπικά εμπιστεύτηκα τους «ροσονέρι» στο διπλό.

Τέλος, στην Premier θα πάρω το ρίσκο με τη Νιούκαστλ κι ας είναι ρίσκο… χαμηλής τιμής. ΟΚ, και ελλείψεις έχει, και κακή ψυχολογία, και κακή φόρμα αλλά η Αστον Βίλα δεν μου έχει δείξει τόσο διαφορετική μετά την αλλαγή προπονητή.

Το πλήρες άρθρο και το τρόπος στοιχηματισμού στο bxpbet.com.