Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Ο Νίκος Μποζιονέλος σας στέλνει ταμείο



Μονά, δυάδες και trixie



Από τα τρία τούρκικα σημερινά ματς, κράτησα το διπλό της Φενέρ, επίφοβη μεν αλλά έρχεται από καλό σερί και η Καραμπούκ έχει προβληματάκια. Από το Copa Africa τον άσο της Τυνησίας με τη διοργανώτρια Ισημερινή Γουινέα καθώς υπάρχει διαφορά ποιότητας και από τη Σούπερ Λίγδα συστήνω προσοχή στον Πανιώνιο (έχει φάει φόρτωμα…) και πόνταρα over στο Καλλονή – Αστέρας.



Στροφή στις κάτω χώρες, στο Βέλγιο υπάρχει το αμφίτερμα των βελτιωμένων Βέστερλο και Σερκλ Μπριζ και στην Ολλανδία το over στο Εξέλσιορ – Μπρέντα. Θυμίζω το προ ενάμισι μήνα αντίστοιχο ματς Κυπέλλου (6-0, 18/12) αλλά και ότι είναι ομάδες με επιθετική ευχέρεια και αμυντική… ευπάθεια.



Στην Primera, δεν μπορώ να αντισταθώ στον άσο της Γρανάδα, στο εντός έδρας ντεμπούτο του Αμπελ Ρεσίνο στον πάγκο ενάντια σε μια Ελτσε που κατεβαίνει με ελλείψεις. 16 αγωνιστικές χωρίς νίκη είναι πολλές διάολε… Στη Γαλλία το Λοριάν – Μονπελιέ δείχνει καλό over (όπως έληξαν τα τελευταία 6/8 στο «Μουστουάρ»), έρχονται από ματς με… over 3,5 (3-2 από Γκινγκάμπ και 4-0 τη Ναντ αντίστοιχα) και αμυντικά είναι αφελείς.



Από Bundesliga, κοίταξα την Ντόρτμουντ. Με Παπασταθόπουλο, Μχιταριάν, Ρόις πίσω, τον Ομπαμεγιάνγκ εγκαίρως πίσω από το Copa Africa και νεοφερμένο τον Καμπλ από τη Σάλτσμπουργκ οι Βεστφαλοί κάνουν νέα εκκίνηση. Πού; Απόψε, μια βραδιά στο Λεβερκούζεν



Τέλος, από Premier υπάρχει η ντερμπάρα Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι, ένα fun bet στο over 1,5 του β’ ημιχρόνου καθώς η Σίτι σκοράρει πιο συχνά στην επανάληψη και η Τσέλσι θα παίξει χωρίς ρίσκα ελλείψει και Ντιέγο Κόστα.



Το πλήρες άρθρο και ο τρόπος στοιχηματισμού στο bxpbet.com.



Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter και Google+)