Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΖΙΟΝΕΛΟΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑΜΕΙΟ

Φωτογραφία προφίλ του χρήστη Nick Bozionelos
Μονό και trixie

Την άνοιξη φτάσαμε κοντά σε κάτι που έχουμε ξεχάσει τι διάολο χρώμα έχει, πώς μυρίζει και τι είναι: το πρωτάθλημα. Και το χάσαμε από τον τύπο που δεν δεχθήκαμε καν να συζητήσουμε μαζί του την πιθανότητα να αφιχθεί στο «Ανφιλντ»: τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Εξι μήνες μετά, νιώθω ότι η πορεία «τρένου» την άνοιξη ήταν απλά ένα όνειρο, από τα τόσα και τόσα που έχουμε εμείς οι αμετανόητοι φίλοι της Λίβερπουλ. Δεν έγινε ποτέ, δεν υπάρχει. Ναι, λείπει ο Λουίς Σουάρες και αυτό είναι το πιο σημαντικό, ή μήπως η ομάδα έσκασε με αποτέλεσμα να μην περάσει καν στους «16» του Champions League και να θέλει... κιάλια πάλι για να βλέπει την κορυφή;

Βέβαια, για να τα λέμε όλα, η «τριάρα» στο Μάντσεστερ δεν θα είχε έρθει ποτέ αν ο Στέρλινγκ, στο 11:30 ακριβώς του ντέρμπι, νικούσε από πλάγια θέση τον Ντε Χέα ή αν ακυρωνόταν ως οφσάιντ, που ήταν, το δεύτερο γκολ της Γιουνάιτεντ. Η Λίβερπουλ είχε, διάολε, 19 τελικές στο «Ολντ Τράφορντ» εκ των οποίων 11 εντός εστίας και έχασε... 3-0. Μεγάλη κουβέντα γίνεται πλέον για το αν ο Μπρένταν Ρότζερς πρέπει να περάσει από... σεμινάρια για το πώς να στήνει μια ομάδα ορθά στα μετόπισθεν. Όχι τυχαία πως δυο από τα τρία γκολ που δέχτηκε η Λίβερπουλ ήταν απόρροια κακής τοποθέτησης και μέτριας αντίληψης, με αποτέλεσμα να γίνει... μάγκας ο Λουίς φαν Χάαλ.

Απέναντί μας, η ανεβασμένη αλλά διαρκώς απρόβλεπτη Αρσεναλ του αχώνευτου Αρσέν Βενγκέρ η οποία διακρίνεται για την ηττοπάθειά της σε κρίσιμα ματς εδώ και πολλά χρόνια. Υποκειμενική η ανάλυση αλλά μονόδρομος η στοιχηματική επιλογή.

Κατά τα λοιπά, η Γρανάδα συμπλήρωσε 11 αγωνιστικές χωρίς νίκη και οι αποδόσεις είναι ψαγμένες μιας και φαβοριτίζεται στο ματς με τη Χετάφε, η οποία δείχνει να μπαίνει σε περίοδο «κοιλιάς». Ασος όπως και το Βερολίνο όπου η απρόβλεπτη Χέρτα υποδέχεται μια ακόμη πιο απρόβλεπτη Χόφενχαϊμ η οποία αγωνίζεται, ενάντια στις μικρομεσαίες ομάδες, λες και στερείται αυτοσυγκέντρωσης. Υψηλός ο άσος αλλά φαβορί. Συν τον άσο της Μπούρσασπορ (διαβάστε στα previews πώς και γιατί), έτοιμο το trixie.

Περισσότερα, αναλύσεις και τρόπος στοιχηματισμού στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter και Google+)