Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Η κ.Μαρίλη Μέξη στο "ΠΟΤΑΜΙ"

Ο Σταύρος Θεοδωράκης πιστεύει πια ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια αποφυγής της πρόωρης κάλπης και βάζει στόχο να «κλειδώσει» το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Ποταμιού το ίδιο βράδυ της τρίτης ψηφοφορίας στη Βουλή για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Αυτό που ζητεί από τους συνομιλητές του που θέλουν να κατέβουν μαζί με το Ποτάμι στις προσεχείς εθνικές εκλογές είναι να μη βάλουν στο «στόχαστρο» για την κάθοδό τους μόνο μία εκλογική περιφέρεια αλλά να συμβάλουν στη συλλογική διαδικασία για τη συγκρότηση του «Χάρτη» των υποψηφίων.
Ο κ. Θεοδωράκης επιδιώκει άλλωστε να ανακατέψει την τράπουλα και να ρίξει στη μάχη τα ισχυρά δημοφιλή χαρτιά σε περιφέρειες που με βάση τα ευρήματα αναμένουν «εκπλήξεις».

Στην Αργολίδα  η κ.Μαρίλη Μέξη  θα  είναι  η  μία  υποψήφια  βουλευτής  με  το  "ΠΟΤΑΜΙ"
Η Μαρίλη Μέξη είναι Πανεπιστημιακός και εργάζεται ερευνητικά και διδακτικά στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης. Παράλληλα εργάζεται ως Εμπειρογνώμονας - Σύμβουλος σε υπουργεία και εθνικούς οργανισμούς σε αναπτυσσόμενες χώρες στην Ευρώπη σε θέματα Απασχόλησης και Κοινωνικής Πολιτικής.  Είναι κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος (PhD) από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, Μάστερ (ΜPhil) στην Πολιτική Θεωρία από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, Μάστερ (ΜSc) στην Ευρωπαϊκή Κοινωνική Πολιτική από το Πανεπιστήμιο London School of Economics και κάτοχος Πτυχίου (ΒΑ) Ιστορίας από το Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Κρανίδι όπου και τελείωσε το Γενικό Λύκειο.
Στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου, κατήρθε ως Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ερμιονίδας με την Δημοτική Συνεργασία Ερμιονίδας με επικεφαλής τον κύριο Δημήτρη Σφυρή.