Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

ΣΤΟΥΣ «8» ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Ο ΔΙΟΜΗΔΗΣ

diomkilkisfinal
Στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε η ομάδα μας, μετά την νίκη της απόψε στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Κίου επί του Κιλκίς με 30-19.
Στην φάση των «8» θα συναντήσει μία ομάδα εκ των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Αναγέννηση Βύρωνα, Φοίβο Συκεών, Ποσειδώνα Λουτρακίου, Αερωπό Έδεσσας και Φίλιππο Βέροιας , καθώς την Δευτέρα 22/12/2014 και ώρα 12:00 θα γίνει η κλήρωση που θα αναδείξει τον επόμενο αντίπαλο του Διομήδη.
Οι Λύκοι ήταν ανώτεροι σε όλο το διάστημα και γρήγορα πήραν διαφορά στο σκορ, επιβάλλοντας τον ρυθμό τους, κλείνοντας το ημίχρονο με 17-8. Στην επανάληψη ο προπονητής μας Δημήτρης Δημητρούλιας ξεκούρασε τους βασικούς παίκτες του, δίνοντας πολύ χρόνο στους πιο νέους, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν ιδιαίτερα θετικά σε άμυνα και επίθεση, με τον Τζούρο Μούγιτς μάλιστα να σκοράρει 6 γκολ.
Το Κλειστό της Νέας Κίου για μια ακόμη αγωνιστική ήταν ασφυκτικά γεμάτο, ιδιαίτερα δε απόψε, που ο αγώνας είχε αμιγώς φιλανθρωπικό σκοπό, το κάλεσμα της Διοίκησης βρήκε μικρούς και μεγάλους παρόντες στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Άργους, στο οποίο και δόθηκαν εξ’ ολοκλήρου όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια.
Στον αγώνα παρευρέθησαν ο βουλευτής Αργολίδας κος Δημήτρης Κοδέλας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κος Τάσσος Χειβιδόπουλος, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κος Βασίλης Σιδέρης , οι Αντιδήμαρχοι Άργους – Μυκηνών κοι Χατζηγεωργίου και Μπαντανάς, καθώς και χορηγοί της ομάδας μας, προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα και να συνεισφέρουν στον φιλανθρωπικό σκοπό του.
Επίσης στο γήπεδο βρέθηκαν ο προπονητής του Παναργειακού κος Τίμος Καβακάς, ο βοηθός του κος Κώστας Ταξιάρχης και ο γενικός αρχηγός της ομάδας κος Κώστας Κιμουλιάτης, οι οποίοι χειροκρότησαν την ομάδα μας και συνεισέφεραν στον σκοπό του αγώνα.
Αύριο στις 18.00 στη Νέα Κίο, ο Διομήδης αντιμετωπίζει πάλι τον Γ.Α.Σ. Κιλκίς για την 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1.
Τα πεντάλεπτα: 2-1, 4-2, 8-5, 11-6, 13-6, 17-8 (ημχ.), 18-9, 19-11, 22-16, 24-18, 28-18, 30-19
ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Κυπραίος 5, Μεγαλοοικονόμου 7, Καρκαλάτος, Κρεμαστιώτης, Πασσιάς 1, Σιαμαντάς, Μούγιτς 6, Νούγκοβιτς 1, Ντάσεβιτς 1, Σαμαράς, Σπέντζος, Ανανιάδης 3, Χαντέλης 1, Λοίζος, Μαστορογιάννης 2, Σιμιτσής 3.
ΚΙΛΚΙΣ (Γιάννης Λαζαρίδης): Κοτανίδης, Κωνσταντινίδης, Δούγιας 7, Γιαβασίδης, Δεληγιάννης 2, Γουγλίδης 1, Μαυρόπουλος 1, Παπαδόπουλος 1, Σισμανίδης 3, Μέγκας 4, Γρηγοριάδης, Κοβλακάς.
Διαιτητές: Καραπάνος- Δημάκης, δίλεπτα: 1-1, πέναλτι: 1/4-3/3