Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

ΑΥΡΙΟ O ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΣΤΟ ΜΕΤΣ

vyrwndiomidis
Για την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών, ο Διομήδης αντιμετωπίζει αύριο Κυριακή 23 Νοεμβρίου στις 15.45 στο Γήπεδο του Μετς την Αναγέννηση Βύρωνα.
Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι κύριοι Ανταλής και Τσάμος, με παρατηρητή αγώνα τον κύριο Μίγκα.
Οι Λύκοι, μετά την ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Δικέα δεν έχουν περιθώρια για νέα απώλεια βαθμών, γεγονός που το γνωρίζουν καλά και οι προπονητές μας και οι παίκτες μας, όπως ανέφεραν στις δηλώσεις τους. Η Αναγέννηση Βύρωνα επίσης προέρχεται από ήττα στην ΧΑΝΘ και θα παλέψει να πάρει τους βαθμούς της νίκης μέσα στην έδρα της, εκμεταλλευόμενη πιθανό ψυχολογικό ντισαβαντάζ του Διομήδη.
Ο πίβοτ μας Μπάμπης Ανανιάδης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα μας: «Σίγουρα στον αθλητισμό υπάρχουν και κακές εμφανίσεις όπως της προηγούμενης αγωνιστικής. Το πληρώσαμε με απώλεια ενός βαθμού. Αυτή η απώλεια μας έχει πεισμώσει. Από το πρώτο λεπτό πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο σε άμυνα και επίθεση και να επιβάλλουμε το ρυθμό μας. Η νίκη θα επαναφέρει στις τάξεις μας την καλή ψυχολογία που θα είναι και οδηγός για τη συνέχεια και φυσικά την πρώτη θέση».
Ο προπονητής μας Δημήτρης Δημητρούλιας δήλωσε: «O αγώνας αυτός για μας έχει επιπρόσθετη σημασία αφού προερχόμαστε από ένα κακό παιχνίδι σε απόδοση, και οι ομάδες κρίνονται από τον τρόπο που διαχειρίζονται τα άσχημα παιχνίδια και αποτελέσματα, και για μας είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να δούμε αν έχουμε αποκτήσει αυτούς τους μήνες ένα καλό αμάλγαμα προκειμένου να συνεχίσουμε σε πορεία πρωταθλητισμού τη φετινή μας προσπάθεια. Θα πρέπει να επιδείξουμε πέρα από τα τεχνικά χαρακτηριστικά, θάρρος και πάθος απέναντι σε ένα πολύ δυνατό και ψυχωμένο αντίπαλο που προέρχεται κι αυτός από άσχημο αποτέλεσμα.
Το γεγονός ότι σε περίπτωση νίκης παραμένουμε μόνοι στην κορυφή, είναι από μόνο του ένα πολύ μεγάλο κίνητρο».