Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Ο ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΖΙΟΝΕΛΟΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑΜΕΙΟ


Παιχνίδι με τρία παρολί στα Γιουρόπια

Το combo άσου και over της Σπόρτινγκ την Τρίτη και η νίκη της Αντερλεχτ χθες πέρασαν τη δυάδα στο συστηματάκι τριημέρου, το οποίο κλείνει απόψε με τον ΠΑΟΚ και των αγώνα του στους… μείον τόσους βαθμούς Κελσίου.

Δεν θα το καλύψω, καμιά φορά στο στοίχημα είσαι προληπτικός κι απλώς το αφήνω, άλλωστε η δυάδα ήδη πλήρωσε. Και προσθέτω κάτι λίγα στο combo διπλού και over του ΠΑΟΚ: παρά το κρύο, η ομάδα του Αναστασιάδη έχει δείξει φέτος ότι αν πιάσει παιχνίδι, σκοράρει πολύ εύκολα και οι Λευκορώσοι δεν μπορούν να τον φοβίσουν. Το διπλό από το αρχικό 1.92 έπεσε στο 1.80 (και θα πέσει κι άλλο…), το combo είναι στο 3.10.

Κατά τα λοιπά, στο παιχνίδι μου και αρκετά αμφίσκορα. Ασχετο: μισώ αρκετά αυτή τη λέξη αλλά έχει καθιερωθεί στην αν μη τι άλλο μοντέρνα στοιχηματική διάλεκτο (ως και η «Καθημερινή» είχε γράψει κάποτε σχετικά!). Κλείνει η παρένθεση.

Goal/goal, το λοιπόν: στο Βόλφσμπουργκ – Εβερτον (δεν θέλει και ανάλυση, έτσι όπως παίζουν!), στο Βιγιαρεάλ – Γκλάντμπαχ με τους Λεβαντίνους να έρχονται από έξι σερί αμφίσκορα και την Γκλάντμπαχ από μόλις δύο ήττες σε 20 επίσημα ματς φέτος (στα ισάριθμα τελευταία) αλλά με διακριτέο επιθετικό οίστρο, στο Αστέρας – Μπεσίκτας (το αναλύσαμε στο preview με τον Γιάννη Μακρατζάκη) και στο Τραμπζονσπόρ – Μέταλιστ (ξανά από το preview), με την τιμή του να ανεβαίνει μάλιστα στο 2.25 μόλις έγινε γνωστή η απουσία του Βραζιλιάνου παιχταρά Κλέιτον Σαβιέ από τους Ουκρανούς.

Προσέθεσα και δύο διπλά, Ελσίνκι – Κοπεγχάγη και Εστορίλ – PSV Αϊντχόφεν. Κόντρα σε όλα, τους Δανούς δεν τους έχω τελειωμένους και θαρρώ πως η Ελσίνκι είναι υπερεκτιμημένη, εξ ου και οι –διαβασμένοι – μπουκ έχουν το διπλό στο 2.10. Επίσης υπερεκτιμημένη είναι η Εστορίλ, υστερεί ποιοτικά σε όλους τους τομείς ενάντια στους Ολλανδούς οι οποίοι βέβαια… βολεύονται και με ισοπαλία αλλά πήρα το ρίσκο.

Ένα ρισκαδόρικο είναι το combo της Τότεναμ, άσος και over με την Παρτίζαν είναι στο 1.62 αλλά άσος και over 3,5 στο υψηλότατο 2.60 και είναι ομάδα η οποία πιάνει ρυθμό στα ματς του Λονδίνου ενώ οι Σέρβοι, για όσους είδατε κάποιο παιχνίδι τους φέτος, πρέπει να περάσουν από… σεμινάρια άμυνας.

Κοντολογίς προσθέτω σε μονό το combo του ΠΑΟΚ, τριάδα g/g σε Βόλφσμπουργκ, Βιγιαρεάλ και Τρίπολη και yankee με αμφίσκορο στην Τραπεζούντα, διπλά Κοπεγχάγη, Αϊντχόφεν και combo την Τότεναμ.

Το πλήρες άρθρο και ο τρόπος στοιχηματισμού στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter και Google+)