Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Ο ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΖΙΟΝΕΛΟΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑΜΕΙΟ


Ασιατικό, άσοι και αμφίσκορο

Παιχνίδι τριημέρου με bets σε έξι χώρες και βάση την Τουρκία… 

Για τη λατρεμένη τουρκική SuperLig έγραψα αναλυτικά στο blog του kingbet.net για τις επιλογές μου. Εξ αυτών κράτησα κάμποσα...

Κατά τα λοιπά άλλες πέντε επιλογές από ισάριθμες χώρες βγήκαν, με γνώμονα την έμπνευση και το ρίσκο. Στο Νησί, βγάζει... μάτι λίγο, η αλήθεια είναι, η κόντρα της Σαουθάμπτον η οποία, κακά τα ψέματα, κάποια στιγμή θα «ξεφουσκώσει» αγωνιστικά. Με το εύλογο ρίσκο μιας και διαθέτει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας και αντιμετωπίζει τη χειρότερη επίθεση αντίστοιχα, της Αστον Βίλα. Ωστόσο παραείναι χαμηλό το διπλό για να μην το κοντράρεις. Επιλογή το +0,75 της Αστον Βίλα (πληρωμή σε νίκη ή ισοπαλία, εάν χάσει με 1 γκολ διαφορά χάνεται το 50% του ποσού που στοιχηματίστηκε).

Στην Bundesliga, σημείο σε μεγάλη απόδοση δίνει η Χέρτα στην Κολωνία όπου νίκησε τέσσερις φορές στις τελευταίες πέντε επισκέψεις της. Και, άμα τη επιστροφή των Σουλτς και Μπεν Χατίρα ενισχύει την αριστερή της πλευρά, άρα αναμένεται να παρουσιαστεί πιο επιθετική εν συγκρίσει με την ήττα από το Αννόβερο στο Βερολίνο. Το ρίσκο έγκειται πως η Χέρτα έχασε τον αρχηγό στόπερ Λούστενμπεργκερ με τραυματισμό, άρα για το διπλό ίσως απαιτηθούν παραπάνω από ένα γκολ. Επιλογή η Χέρτα στο +0,25 (πλήρης πληρωμή σε διπλό, μισή πληρωμή σε ισοπαλία).

Στα της Primera, η υψηλή απόδοση που ψάχνω έρχεται στη Μαδρίτη και το ματς της Ράγιο με τη Θέλτα, όπου κατά πλειονότητα η φιλοξενούμενη είναι, έστω και οριακά, αουτσάιντερ βάσει τιμών. Η Ράγιο πριν από τη διακοπή ερχόταν από τρεις σερί ήττες και 12 γκολ παθητικό (τα πέντε από τη Ρεάλ), η Θέλτα νίκησε κοτζάμ Μπάρτσα, και δη στη Βαρκελώνη, «γκέλαρε» με τη Γρανάδα (0-0) αλλά η νυν αντίπαλό της είναι πολύ πιο αφερέγγυα αμυντικά. Επιλογή η Θέλτα στο -0,25 (πληρωμή σε διπλό, χασούρα μισού πονταρίσματος σε ισοπαλία).

Στη Ligue 1, η Νις είναι ομάδα που ρίχνει επτά στην Γκινγκάμπ και κατόπιν κάνει δύο απανωτές ήττες. Και υποδέχεται μια Ρεμς η οποία, χωρίς να εντυπωσιάζει, «τρέχει» αήττητο πέντε αγώνων με τρεις νίκες ούσα άκρως αποτελεσματική. Επιλογή η Ρεμς στο +0,25 (πλήρης πληρωμή σε διπλό, μισή πληρωμή σε ισοπαλία).

Στο Βέλγιο, η Οστάνδη είναι άκρως ασταθής ως τώρα αλλά αυτό που τη διακρίνει είναι η αποτελεσματικότητά της όταν καλείται να παίξει στην κόντρα. Και κάπως έτσι αναμένω να κυλήσει το ματς υποδεχόμενη την φορμαρισμένη και προερχόμενη από τέσσερις σερί νίκες Σταντάρ, η οποία στα εν λόγω ματς δεν δέχθηκε ούτε γκολ. Κατ’ εμέ, ήταν καθαρά θέμα ρέντας... Επιλογή η Οστάνδη στο +0,25 (πλήρης πληρωμή σε άσο, μισή πληρωμή σε ισοπαλία).

Το πλήρες άρθρο και ο τρόπος στοιχηματισμού στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter και Google+)