Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Ο ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΖΙΟΝΕΛΟΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑΜΕΙΟ


Δύο δυάδες, trixie και τριάδα τριημέρου

Τα… πώς και τα γιατί της Γαλατασαράι και το bet στο διπλό θα τα βρείτε αναλυτικά, και με πολύ παρασκήνιο, στο kingbet.net.

Εκτός Τουρκίας, το μάτι έπεσε σε ομάδες-φαβορί. Επί παραδείγματι, η Αρσεναλ η οποία ήταν εξαιρετική ενάντια στην Ντόρτμουντ και έδειξε χαρακτήρα ενώ η Γουέστ Μπρομ δείχνει «σβηστή» τον τελευταίο καιρό. Αν και, όντας συχνά προληπτικός, αποφεύγω να ποντάρω το ματς της Premier που ξεκινά Σάββατο 14:45, τούτο αποτελεί εξαίρεση. Από το Νησί κράτησα και τον άσο της Σουόνσι χωρίς να παρασυρθώ από το καλό ματς που έκανε η Πάλας ενάντια στη Λίβερπουλ, την οποία βρήκε… μπόσικη.

Στην Bundesliga, υπάρχει η Σάλκε. Η Σάλκε είναι ομάδα που… πατάει κάτω τη Βόλφσμπουργκ αλλά έχει «ταβάνι» κι αυτό φάνηκε μεσοβδόμαδα, με την Τσέλσι. Η Μάιντς δεν κάνει φάσεις όσο της λείπει ο Χόφμαν και ο άσος έχει καλές πιθανότητες. 

Στο trixie πόνταρα με ρίσκο:
* Σαρλερουά καθότι έρχεται από εντυπωσιακά αποτελέσματα και η Βέστερλο δείχνει να έχει μπει σε «άγονη» αγωνιστικά περίοδο.
* Over 3,5 στη Βρέμη με την (ομάδα μου στην Bundesliga) Βέρντερ να υποδέχεται μια Πάντερμπορν που έχει άγνοια κινδύνου, όπως έδειξε και με την Ντόρτμουντ ενώ η απουσία των Φριτς, Γκαρσία και, κυρίως, Ντι Σάντο στη γηπεδούχο τής στερεί την όποια ομογένεια.
* Ααράου καθότι, αν και ντεφορμέ και επί πέντε σερί ματς άνευ επικράτησης, υποδέχεται τη -μακράν της δεύτερης- χειρότερη ομάδα της κατηγορίας και ουραγό Λουκέρνη με τον άσο φαβορί μεν αλλά σε υψηλή τιμή.

Και φυσικά υπάρχει και τριάδα τριημέρου:
* Χωρίς πολλά πολλά: οι Τουλουζαίοι στο «Μουνισιπάλ» παράγουν πολλές φάσεις και έχουν ρυθμό ενώ η Λοριάν σπάνια παίζει κλειστά (βασικά δεν… μπορεί), ο Αγιαξ είναι γκραν φαβορί και έρχεται από εξαιρετικό ματς στο Παρίσι ενώ η άμυνα της Μπεσίκτας (την είδατε, την Πέμπτη, στην Τρίπολη) είναι παντελώς αφερέγγυα.

Το πλήρες άρθρο και ο τρόπος στοιχηματισμού στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter και Google+)