Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Ο ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΖΙΟΝΕΛΟΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑΜΕΙΟ


Μια δυάδα κι ένα trixie

Σας έχει συμβεί να κοιτάτε το κουπόνι και να μη βλέπετε σχεδόν τίποτε, για ποντάρισμα; Ε, το Σάββατο έτσι μου μοιάζει. Τόσες δεκάδες αγώνες και δεν κάνει… κούκου. Προφανώς χρειάστηκε και μια δεύτερη ματιά. Από αυτή κάτι βγήκε, χάνεται πάντως ο αυθορμητισμός και το ένστικτο. Αναλογιστείτε ότι δεν έπαιξα κάτι από τη λατρεμένη Τουρκία! Φταίω εγώ ή το μάτι μου; Ισως και όχι…

Αγγλία: να νικήσει η Λίβερπουλ να χαρώ αλλά δεν ποντάρω. Ούτε Εβερτον, είναι άτιμη η Σουόνσι. Το Στόουκ – Γουέστ Χαμ δείχνει… ταμάμ για 1-1, το Τσέλσι – ΚΠΡ για 2-0. Κράτησα μόνο τη Λέστερ. Τέταρτο ματς δίχως νίκη μετά το 2-0 στο Σουόνσι, σε κακό mood η Γουέστ Μπρομ η οποία έπρεπε να είχε ηττηθεί από την Πάλας αλλά ισοφάρισε με πέναλτι στο 93'.

Γαλλία: η Παρί πληρώνει σχεδόν… τίποτε, η Γκινγκάμπ είναι αστεία για φαβορί στο 2.00 αλλά η Μπαστιά εκτός έδρας παίζει πάντα φοβισμένα, η Λιλ παίζει με την πολύ αποτελεσματική Σεντ Ετιέν, το Μετς – Καέν δείχνει κάτι μεταξύ 1-1 και 2-2 και Λυών φοβάμαι για να ποντάρω στη Νίκαια. Κι είναι σε φοβερή φόρμα: εξ ου και περιμένω να φορτωθεί. Τι απομένει; Η Μονπελιέ με την Εβιάν. Στον άσο, βεβαίως βεβαίως. Τρεις σερί ήττες είναι πολλές, 1-0 ας λήξει και μια χαρά.

Ελβετία: αν θα έπαιζα κάτι θα ήταν αμφίσκορο στο Ζυρίχη – Λουκέρνη. Αλλά το άφησα.

Ολλανδία: και τα τέσσερα ματς του Σαββάτου είναι για over 3,5 γκολ. Τρεις φαβόρες από 1.30 και κάτω και η Τβέντε του 1.52 που είναι άκρως επίφοβο. Στην άκρη.

Ελλάδα: Βέροια στο 1.50 δεν παίζω διότι ο Πανιώνιος θα σκιστεί, Ολυμπιακό στην Τρίπολη όχι αλλά ούτε και κόντρα. Πλατανιά στο 2.00+; Κάτι γίνεται…

Γερμανία: όποιος έχει τόλμη, διπλό draw no bet την Ντόρτμουντ στο Μόναχο. Δεν ξεγράφω το Αμβούργο με τη Λεβερκούζεν, θέλω πολύ νίκη της ομάδας μου (Βέντερ) στο Μάιντς αλλά απλώς θα το δω, το Στουτγκάρδη – Βόλφσμπουργκ δείχνει καλό over αλλά κράτησα μόνο τον άσο στο Αννόβερο – Αϊντραχτ καθώς τα πολλά προβλήματα που έχει στην άμυνα η ομάδα της Φρανκφούρτης δεν καλύπτονται εύκολα.

Αυστρία: το Αούστρια – Στουρμ έχει ένα φοβερό στατιστικό, έληξαν με goal/goal τα 15/16 τελευταία ανεξαρτήτως έδρας! Και είναι εξίσου πιθανό και σήμερα. ΒΑΚ Πέλετς; Όχι…

Ισπανία: μόνο το Σοσιεδάδ – Μάλαγα έχει ενδιαφέρον βάσει αποδόσεων αλλά ποιος ασχολείται νυχτιάτικα…

Βέλγιο: το Αντερλεχτ – Λόκερεν είναι επίφοβο κι ας πληρώνει 1.60 ο άσος, η Σταντάρ παίζει με τη Μαλίν των πέντε σερί under, η Οστάνδη δεν είναι για 2.20 στο Μπέβερεν (αν ήταν αουτσάιντερ, την πόνταρα) και το μόνο που με κάνει σκεπτικό είναι η απόδοση του άσου στο Σερκλ – Κόρτραϊκ (3.10). Τροφή για σκέψη, δεν το πόνταρα.

Ιταλία: παίζουν οι «μεγάλες» απόψε (Ρόμα, Νάπλι, Ιντερ, α και η Γιούβε). Αδιάφορα για μένα.

ΥΓ. Αραγε το στοίχημα… διδάσκεται; Μη βιαστείτε να απαντήσετε. Για λεπτομέρειες… inbox στο φατσοβιβλίο.

Το πλήρες άρθρο και ο τρόπος στοιχηματισμού στο bxpbet.com.


Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter και Google+)