Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

ΑΡΓΟΣ - Ενώπιον Θεών και Ανθρώπων


Παρασκευή 28/11, 9.00 μμ Ενώπιον Θεών και Ανθρώπων
Ο Δον Κιχώτης κλείνει το μίνι κινηματογραφικό αφιέρωμα στη Μεσόγειο με μια ταινία που εξελίσσεται κάπου στη Βόρεια Αφρική και θέτει "ενώπιον θεών και ανθρώπων" ζητήματα επιλογής των θνητών, ανάμεσα στην ευκολία του φόβου και τη δυσκολία της αυτοθυσίας...
Στη Βόρεια Αφρική, στα μέσα της δεκαετίας του ’90, οκτώ χριστιανοί καλόγεροι ζουν σε ένα μοναστήρι βοηθώντας τους φτωχούς κατοίκους της περιοχής. Όταν οι απειλές από φανατικούς μουσουλμάνους εξτρεμιστές πολλαπλασιάζονται, οι μοναχοί αρνούνται μεν την προστασία του στρατού, αρχίζουν δε να αναρωτιούνται αν πρέπει να εγκαταλείψουν τη χώρα.
Σκηνοθεσία: Ξαβιέ Μποβουά 
Με τους: Λαμπέρ Γουιλσόν, Μισέλ Λονστντέλ, Ολιβιέ Ραμπουρντέν
Διάρκεια: 122 λεπτά

Δευτέρα 1/12, 5-8 μμ Μαθήματα Μπριτζ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Μπριτζ σας καλεί να συμμετάσχετε στα μαθήματα Μπριτζ για αρχάριους. Η διδασκαλία στηρίζεται στη μέθοδο Better Bridge Series ( 2 βιβλία αρχικά) της Audrey Grant. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στο Δον Κιχωτης - Καλαμαρά 4, Αργος κάθε Δευτέρα  17.00 - 20.00 με εκπαιδευτή τον κ. Τάσσο Δράσσα. Πληροφορίες, τηλ. 6944333566. Η Ελληνική Ομοσπονδία και ο κόσμος του Μριτζ σας περιμένει για να βαδίσει μαζί σας ...."το δρόμο της άσκησης του μυαλού και της διασκέδασης" Γιατί αυτό είναι το ΜΠΡΙΤΖ.