Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Νέας Κίου

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Νέας Κίου στο πλαίσιο των δράσεών του «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», οργανώνει ενημερωτική ημερίδα εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης, που υπηρετούν στην περιοχή της Ερμιονίδας, με τίτλο: «Περιβαλλοντικά, εκπαιδευτικά προγράμματα. Μαθαίνω-Παίζω-Βιώνω.» 

Η ενημερωτική ημερίδα θα γίνει σε συνεργασία με τις Υπεύθυνες Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Αργολίδας, σε συνδιοργάνωση με τη Διευθύντρια και το σύλλογο διδασκόντων του Γυμνασίου Κρανιδίου, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου Κρανιδίου, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014, από τις 16:00 έως 19:30.

Σκοπός της ημερίδας αυτής είναι να δοθεί η δυνατότητα σε εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που υπηρετούν σε σχολικές μονάδες της περιοχής Ερμιονίδας και δεν έχουν, λόγω χιλιομετρικής απόστασης, εύκολη πρόσβαση σε επιμορφωτικές συναντήσεις στο Κ.Π.Ε. Νέας Κίου, να ενημερωθούν στην περιοχή τους, για τα εκπαιδευτικά προγράμματα και τις δράσεις του Κ.Π.Ε. και παράλληλα να ενημερωθούν από τις Υπεύθυνες Σχολικών Δραστηριοτήτων για τη διαδικασία και τη μεθοδολογία υλοποίησης περιβαλλοντικών προγραμμάτων στα σχολεία τους.

Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ενημερωτική ημερίδα, παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή απευθείας στο Κ.Π.Ε. Νέας Κίου, μέχρι και την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014.