Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Ο ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΖΙΟΝΕΛΟΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑΜΕΙΟ


Βραδιά για value bets

Τα… Γιουρόπια θαρρώ ότι κρύβουν ευκαιρίες

Δεν πήγε κι άσχημα το διήμερο, με την πίκρα για το over 3,5 στο «Ανφιλντ» (με 0-3 από το 41’!) να μένει. Η δυάδα στο trixie είχε πληρωθεί από την Τρίτη με διπλό Μπάγερν (1.94) και over στο Μπόρισοφ (2.20), και δη με… επτάρες, απέμενε το διπλό της Γιουβέντους αλλά ο Ολυμπιακός απέδειξε εκ νέου πόσο αποτελεσματικός είναι εντός Καραϊσκάκη. Αλλά και πόσο αδικεί εαυτόν και «μικραίνει» με τα… οργανωμένα σχέδια.
Βραδιά με… Γιουρόπια. Για τον Αστέρα είμαι αισιόδοξος ενόψει Τότεναμ αλλά όχι τόσο ώστε να ποντάρω κάτι. Αντιθέτως, στα μάτια μου υπάρχουν κάμποσα value bets με κυριότερο την Παρτίζαν με την Μπεσίκτας: πέντε χρόνια έχει να κάνει νίκη ως γηπεδούχος σε όμιλο η σερβική ομάδα και έχει και τον γκολτζή Σκούλετιτς πίσω ενάντια σε μια αφερέγγυα άμυνα.

Στα υπ’ όψιν και ο ΠΑΟΚ που φέτος στην Τούμπα πιάνει φοβερή απόδοση και η Φιορεντίνα θα παραταχθεί με αρκετές αλλαγές. Πόσες; Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ίσως έχει ως και εννέα διαφορετικά πρόσωπα σε σχέση με το κυριακάτικο ματς κόντρα στη Λάτσιο, εξαιρουμένων του στόπερ Γκονσάλο Ροδρίγες και του χαφ Κούρτιτς.

Επίσης, οι τιμές ορισμένων φαβορί είναι παραπάνω από όσο θα τις έβαζα εγώ, αν ήμουν  μπουκ: περί Σέλτικ – Αστρα (οι Ρουμάνοι έχουν πάρει προπονητή πλέον τον Ολεγκ Προτάσοφ) και Μπριζ – Κοπεγχάγη ο λόγος από γηπεδούχους.

Σε καλή τιμή, οριακού φαβορί μεν αλλά καλή, και ο άσος της Κράσνονταρ που βάσει εμφάνισης μπορούσε να είχε νικήσει και στη Γαλλία τη Λιλ αλλά και την Εβερτον, θυμίζω νωρίτερα είχε αποκλείσει τη Σοσιεδάδ. Η Βόλφσμπουργκ είναι ασταθής ως τώρα και δεν με πείθει.

Στο Εστορίλ - Ντινάμο Μόσχας η ισοπαλία θα βόλευε αμφότερες, ειδικά τους Ρώσους που δεν έπαιξαν το Σαββατοκύριακο και είναι στα… τελειώματα της σεζόν τους. Θέλουν το «3/3» για να καθαρίσουν και η Εστορίλ είναι μια συμπαθής, μικρομεσαία ομάδα και όχι κάτι το σπουδαίο. Εξ ου και αποτελεί νέο «φάουλ» η ήττα του Παναθηναϊκού εκεί (που μας είχε πληρώσει καλά) και, απόψε στο Αϊντχόφεν, αναρωτιέμαι πώς διάολο αυτή η ομάδα θα βελτιωθεί τόσο ώστε να παίξει ανταγωνιστικά, όχι να πάρει αποτέλεσμα. Καλή επιλογή η νίκη της PSV στο ασιατικό -0,75 (πληρωμή σε άσο με διαφορά δύο γκολ, σε άσο με γκολ λαμβάνουμε το το 50% του μέγιστου πιθανού κέρδους).

ΥΓ. Στη φωτό η Snezana Filipovic, press officer στην Παρτίζαν. Και πώς να χάσεις…

Το πλήρες άρθρο και ο τρόπος στοιχηματισμού στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter και Google+)