Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Ο ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΖΙΟΝΕΛΟΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑΜΕΙΟ


Σκέψεις, εμπνεύσεις και απορρίψεις

Αρχή με κάτι επί προσωπικού, αναφορικά με το γκρουπ του site στο Facebook. Καλό θα ήταν να το διαβάσετε… Εδώ το post.

Επίσης, Ρεάλ – Μπάρτσα σήμερα. Δεν είναι μόνο μπάλα, είναι κυρίως πολιτική και από χθες «ανέβασα» στο blog του kingbet.net ένα σχετικό άρθρο.

«Ιδρωσα» για να βρω σημεία σήμερα, ειλικρινά σκέφτηκα να μην ποντάρω (και να μην ανεβάσω στήλη!). Κατ’ εμέ είναι κακό το πρόγραμμα στις 9-10 λίγκες που μελετώ και ποντάρω. Αναλογιστείτε ότι έψαξα τρίτο ματς για trixie και δεν μου βγήκε, απορρίπτοντας πολλά.

Να τα αναφέρω, μπας και βοηθηθεί κανείς (λέω και πάλι, ΔΕΝ τα πόνταρα): ΠΑΣ – Καλλονή (1), Χέρακλες – Βίλεμ (2), Εϊμπάρ – Γρανάδα (1), Βέστερλο – Κόρτραϊκ (1), Ζούλτε – Σερκλ (over), Λίβερπουλ – Χαλ (g/g), Σάντερλαντ – Αρσεναλ (1Χ), Χέρτα – Αμβούργο (Χ), Μπαστιά – Μονακό (Χ), Πάρμα – Σασουόλο (1), Στουρμ – Ραπίντ (2)!

Αρχικά στράφηκα σε μονά: στη μοιρασιά στο clasico (μεταξύ 1-1 και… 3-3, κάπου εκεί οδηγεί το ένστικτο) αλλά και στα πολλά γκολ στο αγγλικό ματς νωρίς ανάμεσα σε Χαμ και Σίτι. Και μια δυαδούλα βγαίνει.

Στη δυάδα ρίσκου, υπάρχει το διπλό της Μπούρσασπορ (εδώ τα σημερινά previews και θα καταλάβετε γιατί) αλλά και το διπλό της αήττητης στα τελευταία πέντε ματς Ναντ στο «Παρκ ντε Σπορ» επί της Εβιάν.

Πάμε και στο παρολί τριημέρου. Δείχνει καλή επιλογή ένα αμφίσκορο στην Ελβετία, με την Τουν να μετρά 5/6 εντός και την Ααράου 4/5 εκτός έδρας αντίστοιχα και την τελευταία να αποδεικνύεται σκληρό καρύδι μακριά από την έδρα της (4/5 ισοπαλίες). Για αύριο υπάρχει ο άσος της Μίλαν με τη Φιορεντίνα και τη Δευτέρα το αμφίσκορο στην Καισαρεία (όπου φοβάμαι πολύ το διπλό της Μπεσίκτας).


Το πλήρες άρθρο και ο τρόπος στοιχηματισμού στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter και Google+)