Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Ο ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΖΙΟΝΕΛΟΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑΜΕΙΟ


Σοβαρότητα και ειλικρίνεια

Μονάδα, τριάδα και trixie στις κυριακάτικες επιλογές.

* Οσο κι αν ο Παναθηναϊκός πήρε ψυχολογία την Πέμπτη στο Αϊντχόφεν, δεν παύει να είναι σε κακή κατάσταση φέτος: ειλικρινείς να είμαστε. Ο Ολυμπιακός είναι το λογικό φαβορί, με την καλύτερη ψυχολογία στην ιστορία του. Ασος από ημίχρονο, σε ματς που δεν βλέπω πάντως να ξεφεύγει το σκορ.
* Δεν έχω, ακόμη, καμία εμπιστοσύνη στη Γαλατασαράι, πολλώ δε μάλλον ύστερα από ευρωπαϊκό παιχνίδι. Το ματς ταιριάζει στον τρόπο παιχνιδιού (στην κόντρα) της Μπασακσεχίρ, η οποία είναι άκρως αποτελεσματική. Ρισκαδόρικα προς στη μοιρασιά, η οποία δεν έχει εμφανιστεί ποτέ μεταξύ τους εκεί.
* Σε πολύ καλύτερη κατάσταση η Τσέλσι, αδιαμφισβήτητα. Η Γιουνάιτεντ θέλει ακόμη πολύ δουλειά, ψαγμένες από αποδόσεις με τιμή φαβορί το διπλό.
* Αδιανόητο να κινδυνεύει με υποβιβασμό, πλάκα πλάκα, η Γκρασχόπερ. Λίγη σοβαρότητα χρειάζεται ενάντια στη Βαντούζ.
* Η Λάτσιο έχει φέρει επτά ισοπαλίες στα τελευταία εννέα υποδεχόμενη την Τορίνο, η οποία όμως έρχεται από την κούραση του ματς με την Ελσίνκι την ώρα που η ομάδα του Στέφανο Πιόλι δείχνει σε καλό momentum.
* Βόλφσμπουργκ – Μάιντς, κάποια στιγμή θα χάσει η φιλοξενούμενη. Προτιμότερο το εκατέρωθεν σκοράρισμα από τον ισόποσο άσο.
* Η Μουσκρόν οφείλει στην έδρα της τα φετινά της καλά ματς, η Λόκερεν έδειξε «λίγη» στην Τραπεζούντα την Πέμπτη και εκτός έδρας δεν τρομάζει.
* Μίλαν πρότεινα από χθες…

Το πλήρες άρθρο και ο τρόπος στοιχηματισμού στο bxpbet.com.


Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter και Google+)