Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Ο ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΖΙΟΝΕΛΟΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑΜΕΙΟ


Bet στα ειδικά

Η Σκανδιναβία, κακά τα ψέματα, δεν «ταιριάζει» στις ελληνικές ομάδες στα Κύπελλα Ευρώπης, πολλώ δε μάλλον για τον Ολυμπιακό. Η μοναδική του επίσκεψη στη Σουηδία συνδυάστηκε, το 1982-83, με ήττα από την Εστερ (1-0) ενώ στην απαρχή της διαρκούς παρουσίας του στους ομίλους του Champions League κλήθηκε να παίξει δις στο Τρόντχαϊμ με τη Ρόζενμποργκ κι άλλη μια φορά με τη Μόλντε, ματς όπου ο Γιώργος Ανατολάκης κατόρθωσε να μετατρέψει τον Αντρέας Λουντ σε… μηχανή των γκολ (δείτε τη φωτό για να… θυμηθείτε).

Οι αποδόσεις υπέρ του Ολυμπιακού είναι σωστές. Αν βγάζαμε κι εμείς αποδόσεις, το διπλό θα ήταν τουλάχιστον στο 1.90, επηρεασμένο, προφανώς περισσότερο από τη νίκη επί της Ατλέτικο παρά από τις μέτριες, για τα δεδομένα τους, εμφανίσεις των πρωταθλητών Ελλάδας στη Super League.

Η Μάλμε αγωνιστικά είναι η κλασική σουηδική ομάδα με βάρος στην κατοχή της μπάλας και στο ψηλό παιχνίδι. Είναι σε πολύ προχωρημένο επίπεδο αγωνιστικά κι αυτό που με αποτρέπει από bet στον Ολυμπιακό είναι τα όσα είδα από τους Σουηδούς στο παιχνίδι με τη Σάλτσμπουργκ. Και… τρόμαξα. Μια σκέψη και για να προηγηθεί η Μάλμε στο σκορ (ας γίνει γρήγορα, για να αντιδράσει εγκαίρως ο πρωταθλητής).

Κατά τα λοιπά…

Ζενίτ – Μονακό: η καλή Μονακό θα νικούσε για πλάκα τη Νις, η φετινή χάνει χωρίς αντίδραση. Σωστό το σετ αποδόσεων για μια Ζενίτ αήττητη επί 14 σερί ματς (13-1-0) και άκρως φορμαρισμένη. Το momentum οδηγεί στον άσο.

Αντερλεχτ – Ντόρτμουντ: αδιανόητο να είναι το διπλό πιο κάτω κι από το over σε μια από τις σκληρές έδρες της Ευρώπης (με εξαιρέσεις, πάντα). Αμυντικά η Ντόρτμουντ κοντεύει να γίνει ανέκδοτο, μόνο στο 2-0 με την Αρσεναλ ήταν φερέγγυα πίσω (έξι αγωνιστικές στην Bundesliga, σε όλες δέχθηκε τέρμα). Ρισκαδόρικη σκέψη το over 1,5 γκολ ως την ανάπαυλα.

Ατλέτικο – Γιουβέντους: η Ατλέτικο μετρά πέντε διαδοχικές νίκες απέναντι σε ιταλικές ομάδες (από δύο με Μίλαν και Λάτσιο και μία την Ουντινέζε) αλλά ο Μάντζουκιτς και οι συν αυτώ θα βρουν απέναντί τους τον Τζίτζι Μπουφόν που δεν έχει δεχθεί γκολ από το… Μουντιάλ. Προφανώς τα σερί είναι για να σπάνε, προφανώς η Ατλέτικο δεν έχει πιάσει ακόμη στάνταρ απόδοσης και προφανώς στη Γιούβε μια χαρά θα κάτσει η ισοπαλία. 0-0, 1-1, κάπου εκεί…

Βασιλεία – Λίβερπουλ: από τις καλές έδρες αυτή των Ελβετών (έχει νικήσει δις την Τσέλσι και μια τη Γιουνάιτεντ), ασταθέστατη η Λίβερπουλ η οποία νικά όταν παίζει άσχημα (Λουντογκόρετς) και δεν νικά όταν το αξίζει 100% (Εβερτον). Δεν έχει βρει ρυθμό ακόμη η ομάδα μου αλλά δεν με πείθει και η Βασιλεία. Στην άκρη…

Λεβερκούζεν – Μπενφίκα: συζητήσιμος άσος, αν οι Πορτογάλοι εκμεταλλευτούν το κακό momentum των Γερμανών και πάρουν την κατοχή, δύσκολα θα ηττηθούν. Το μόνο που περνάει από το μυαλό είναι να… σπάσει την κακοδαιμονία ο Κίσλινγκ.

Λουντογκόρετς – Ρεάλ: εξαρτάται καθαρά από τις μαδριλένικες διαθέσεις. Εξυπνη επιλογή το πολλαπλό σκορ 1-2, 1-3, 1-4 που προσφέρεται στο 4.00, πιθανό το αμφίσκορο, ένα γκολ θέλουν να βάλουν οι Βούλγαροι. Κι αν η Ρεάλ βάλει ένα-δυο γκολ νωρίς, ίσως γίνει…

Το πλήρες άρθρο και ο τρόπος στοιχηματισμού στο bxpbet.com.


Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter και Google+)