Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΖΙΟΝΕΛΟΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑΜΕΙΟ


Σεντονιού… μαγειρέματα

Trixie, μονά και παρολί τριημέρου στις επιλογές

Χωρίς πολλά πολλά, παιχνίδι τριημέρου... Θαρρώ πως το Europa League κρύβει περισσότερες ευκαιρίες από ό,τι τα ματς του… σεντονιού.
ΤΣΣΚΑ – Μπάγερν: η αυθόρμητη σκέψη είναι για under, οι Βαυαροί δεν έχουν δείξει ικανοί ως τώρα να «σκοτώνουν» κάθε αντίπαλο. Ισα ισα που δεν αποκλείω και να σπάσει. Πάσο, πάντως.
ΑΠΟΕΛ – Αγιαξ: ο Γιώργος Δώνης παραδίδει σεμινάρια προπονητικής με τους Κύπριους, ο Αγιαξ αφενός συχνά υποτιμά αντιπάλους, αφετέρου, και κυριότερον, εκτός Αμστερνταμ σαν να μένει πίσω μεγάλο μέρος της αυτοπεποίθησής του. Ασος σε draw no bet.
Μάντσεστερ Σίτι – Ρόμα: η επιθετική φιλοσοφία των Ρωμαίων προδιαθέτει για γκολ αλλά το over δεν ξεπερνά το 1.70. Οσο περνάει ο καιρός, τόσο ανεβάζει στροφές η Σίτι. Ρισκαδόρικη σκέψη το over 1,5 γκολ ως την ανάπαυλα.
ΜΠΑΤΕ – Μπιλμπάο: η ομάδα του Βαλβέρδε, κατ’ εμέ, είναι υπερεκτιμημένη. Αδιανόητο να φαβοριτίζεται στο 1.80 σε εκτός έδρας ευρωπαϊκό ματς ενάντια σε μια έδρα που έχει να… αλωθεί εδώ κι ένα χρόνο σε όλες τις διοργανώσεις.
Παρί – Μπαρτσελόνα: δεν μπλέκω με πολλά, μπορεί να κάτσει παντού το ματς. Η Μπάρτσα δεν έχει νικήσει ποτέ στο Παρίσι, η Παρί χωρίς «Ιμπρα» είναι αξύριστη γκόμενα. Βλέποντας τι κάνουν στα πρωταθλήματά τους, η Παρί έχει κατά μέσο όρο 3,4 κόρνερ στα παιχνίδια της και η Μπάρτσα 6,7, η σούμα βγαίνει στο 10,1. Αλλά μιας και άλλο πρωτάθλημα και άλλο Ευρώπη, ρισκάρω με το under 9,5 κόρνερ.
Σάλκε – Μάριμπορ: το ασιατικό -1,5 είναι στο 1.85, ήτοι πληρωμή σε άσο από δύο γκολ διαφορά και πάνω. Λίγη γερμανική σοβαρότητα χρειάζεται…
Σαχτάρ – Πόρτο: οι εμφανίσεις της Πόρτο εντός συνόρων δεν αποτελούν κριτήριο για τα διεθνή ματς, ούτε η «εξάρα» επί της ΜΠΑΤΕ. Πιο ώριμη από ποτέ η Σαχτάρ, άσος σε ζητούμενα, πιθανότατο τα γκολ εκατέρωθεν.
Σπόρτινγκ – Τσέλσι: χωρίς πολλά, η Τσέλσι μετά από «γκέλες» (όπως με τη Σάλκε) είθισται να είναι σοβαρή. Και το no goal στα υπ’ όψιν…

Κατά τα λοιπά, οι πρώτες σκέψεις για την Τετάρτη είναι το αμφίσκορο στο Μάλμε – Ολυμπιακός και για την Πέμπτη το διπλό στο Ελσίνκι - Κλαμπ Μπριζ, ιδού πώς… μαγειρεύεται και τούτη τη φορά ένα παρολί τριημέρου.

Το πλήρες άρθρο και ο τρόπος στοιχηματισμού στο bxpbet.com.


Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter και Google+)