Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Η ιστορική Αργολίδα αποχαιρετά το καλοκαίρι

«BACK to 90’S»








«BACK to 90’S»
             
 THE ALL STAR 90’S PARTY!!




• Είστε έτοιμοι για το πιο τρελό, πολύχρωμο  ALL STAR 90’S PARTY?
• ¨Όταν ένα καλοκαίρι κλείνει, το γιορτάζουμε γιατί σκεφτόμαστε το επόμενο!
• Φορέστε την πιο 90′s διάθεσή σας και διασκεδάστε μαζί τους σε ένα πάρτυ που θα σας μείνει αξέχαστο!
• Με τους δημοφιλέστερους καλλιτέχνες εκείνης της δεκαετίας να εμφανίζονται live στη σκηνή και να ερμηνεύουν μοναδικά και… ειδικά για εσάς τα τραγούδια που έχουμε τόσο αγαπήσει!
• Για να θυμούνται οι παλιοί… και να μαθαίνουν οι καινούργιοι!
               
                                        
Σοφία Αρβανίτη        
Θάνος Καλλίρης               
Λάμπης Λιβιεράτος
Κώστας Μπίγαλης                      
Πωλίνα          
και Γιάννης  Σαββιδάκης.
       
         Η ιστορική Αργολίδα αποχαιρετά το καλοκαίρι την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου στις 9 μ.μ. και σας περιμένει στο πιο χαρούμενο , το πιο νοσταλγικό και το πιο  all star ξέφρενο 90’ς party με τα μεγαλύτερα ονόματα και τις μεγαλύτερες  επιτυχίες της δεκαετίας που σημάδεψαν τη μουσική σκηνή της χώρας και μας ταξίδεψαν σε ρυθμικές, ξεσηκωτικές αλλά και ρομαντικές μελωδίες. Επιτυχίες όπως «δέκα μάγισσες», «του αιγαίου τα μπλούζ», «μπαμ και κάτω», «όχι το μωρό μου», «Σευχέλλες», «μη μου μιλάς για καλοκαίρια» κ.α. θα θυμίσουν στους παλιούς  και θα μάθουν στους καινούργιους…με αφορμή  τη νέα παγκόσμια  τάση επιστροφής στη  δεκαετία που όλοι αγαπήσαμε! Το ιστορικό αρχαίο θέατρο του Άργους αγκαλιάζει το παρελθόν , το παρόν και το μέλλον  και καλεί τους πολίτες του να αποχαιρετήσουν  το καλοκαίρι  με άρωμα και χρώμα ελληνικό, ενώνοντας για ΠΡΩΤΗ φορά έξι καταξιωμένους καλλιτέχνες και δημιουργούς που αποτέλεσαν ορόσημο και σφράγισαν με τις ανεπανάληπτες ερμηνείες τους  τη δεκαετία του 90! Τραγούδια που αποτελούν σημεία αναφοράς στο σύγχρονο Ελληνικό τραγούδι και ξυπνούν συναισθήματα και αναμνήσεις από μια εποχή υπέροχα ξεχωριστή.

Ερμηνεύουν οι (αλφαβητικά) :  Σοφία Αρβανίτη  , Θάνος Καλλίρης, Λάμπης Λιβιεράτος, Κώστας Μπίγαλης, Πωλίνα  και ο Γιάννης  Σαββιδάκης.        

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ:   ΜΟΝΟ  10 ευρώ