Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Σκέψεις για δημιουργία συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου και στην Αργολίδα



Επιτέλους όλα δείχνουν το νερό να μπαίνει στο αυλάκι, σε ότι αφορά το θέμα των προπονητών ποδοσφαίρου, δηλαδή να τακτοποιηθεί και για το ποδόσφαιρο της Αργολίδας. Με άλλα λόγια να πάψει ο καθένας (που δηλώνει προπονητής) να κουμαντάρει από το πάγκο το άθλημα, όπου οιπερισσότεροι από αυτούς δεν έχουν ιδέα. Απλά δηλώνουν προπονητές και γίνονται, γιατί καθώς λένε στην χώρα μας, ότι δηλώσεις, είσαι. Και τέτοιου είδους προπονητές, υπάρχουν, να φάνε και οι …κότες, καθώς και εδώ λένε. 
Γι΄ αυτό το λόγο και για να πουν τα πράγματα και σε αυτό το πολύ σοβαρό ζήτημα σε μια σειρά, η ΕΣΠΑ αποφάσισε την Δευτέρα που μας έρχεται στις 29 του Σεπτέμβρη (αν και το πρωτάθλημα στην Α1 έχει ήδη ξεκινήσει, αλλά ποτέ δεν είναι αργά) να πραγματοποιηθεί οργανωτική σύσκεψη για να συζητηθούν οι δυνατότητες για την δημιουργία ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας (ΕΠΣΑ). 
Η σύσκεψη αυτή θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΠΣΑ, στο Ναύπλιο, στις 8 μ.μ. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι (και θα πρέπει να παρευρίσκονται όλοι γιατί τους αφορά όλους, περισσότερο βέβαια αυτοί που έχουν πτυχία προπονητή και μένουν άνεργοι σε αυτό τον τομέα), να παραβρεθούν. Να συνεισφέρουν τις απόψεις τους και την διάθεσή τους για συμμετοχή και προσφορά στα θεσμικά όργανα που θα προκύψουν. Γιατί αν υπάρξει αξιόλογη συμμετοχή (και δεν λείψει κανείς από τους κατέχοντας πτυχίο προπονητή) θα ορισθεί με κοινή απόφαση η προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή, η οποία θα πραγματοποιήσει την πρώτη Γενική Συνέλευση, στην οποία θα γίνει η έγκριση του καταστατικού και η εκλογή διοικητικού Συμβουλίου του Δ. Σ. του συνδέσμου. Εννοείται ότι και στο ποδόσφαιρο του νομού (όπως άλλωστε έχει συμβεί σε πάρα πολλές ποδοσφαιρικές ενώσεις της χώρα μας) αυτό το σοβαρό θέμα πρέπει να λυθεί και ο κάθε ….κατεργάρης (που το …παίζει προπονητής, χωρίς δίπλωμα) να πάει στο σπίτι του. Δεν εννοείται την σήμερον εποχή που όλοι θέλουμε ο …βασιλιάς των σπορ να κάνει βήματα προόδου και σε ερασιτεχνικά επίπεδα (γατί από αυτό το στάδιο γεννιόνται οι αυριανοί παίκτες που στελεχώνουν τις μεγάλες ομάδες) αυτοί να εκπαιδεύονται από τυχόν ανθρώπους που έχουν δηλώσει προπονητές, χωρίς να έχουν καθίσει να βγάλουν δίπλωμα. Και κάποιοι άλλοι να έχουν ξοδέψει χρόνο και χρήματα, να έχουν καθίσει στα θρανία και στο φινάλε να είναι άνεργοι προπονητές
http://expressnews.gr/?p=3396&utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook