Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Οι νέοι πρόεδροι και αντιπρόεδροι των Νομικών Προσώπων του Δήμου Ναυπλιέων

771c02ad6b8b5f8e0682978999c2bf02
Ολοκληρώθηκε ο ορισμός των προέδρων και των μελών των Νομικών προσώπων του Δήμου Ναυπλιέων.
-Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ.«Δημοτικός Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού, Τουρισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Ναυπλιέων» (ΔΟΠΠΑΤ) ορίστηκε η κα Καλιόπη Καλκούνου και αντιπρόεδρος ο κ. Παναγιώτης Λέντζος.
-Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Ι.Δ.«Δημοτική Επιχείρηση ύδρευσης Αποχέτευσης Ναυπλίου»ορίστηκε ο Δημήτριος Κωστούρος και αντιπρόεδρος ο κ. Αλέξανδρος Λυκομήτρος.
-Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. «Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ναυπλιέων» ορίστηκε ο κ. Παύλος Χρηστίδης και αντιπρόεδρος ο κ.Ιωάννης Τζαρίμας.
-Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ναυπλιέων» ορίστηκε ο κ. Παύλος Χρηστίδης και αντιπρόεδρος ο κ.Σταύρος Γαβρήλος.
-Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. «Ιωάννης Καποδίστριας» ορίστηκε ο κ. Κωσταντίνος Χελιώτης και αντιπρόεδρος ο κ. Στυλιανός Καρατάσος.
-Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Δήμου Ναυπλιέων» (ΔΟΚΟΙΠΑΝ) ορίστηκε ο κ. Νικόλαος Αρματάς και αντιπρόεδρος ο κ. Κωνσταντίνος Ρούτουλας.