Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Μία υπέροχη βραδιά για τον Διομήδη (φωτογραφίες)

Σε πολύ ένθερμο, ζεστό και οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στον χώρο του θερινού κινηματογράφου Σινέ Βάλια στο Άργος η εκδήλωση της ομάδας μας, πριν την έναρξη των αγωνιστικών της υποχρεώσεων σε Ευρώπη και Ελλάδα.
Πλήθος κόσμου, φίλων και υποστηρικτών της μεγάλης οικογένειας του Διομήδη βρέθηκαν από νωρίς στον ανακαινισμένο θερινό κινηματογράφο, για να δώσουν ένα ακόμα βροντερό παρόν στις εκδηλώσεις της ομάδας μας, αλλά και για να
συναντήσουν από κοντά παίκτες, προπονητές και διοίκηση, προκειμένου να ενημερωθούν για τα νέα δρώμενα του Διομήδη.
Την παρουσίαση της εκδήλωσης ανέλαβε η λαμπερή Σόφη Τσίγκα, η οποία ενθουσίασε το κοινό και ενημέρωσε με τον δικό της όμορφο, γλυκό και νεανικό τρόπο για όλες τις ενότητες που αφορούν τη νέα χρονιά του Διομήδη. Η Σόφη, που την έχουμε γνωρίσει μέσω του χορηγού επικοινωνίας μας DR Τηλεόραση, ως παρουσιάστρια των δελτίων ειδήσεων, έκλεψε τις εντυπώσεις και έδωσε έναν διαφορετικό, φινετσάτο και φρέσκο αέρα στην εκδήλωση.
Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Διομήδη Κώστας Βλαχοσπύρος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κος Τάσσος Χειβιδόπουλος και ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών κος Δημήτρης Καμπόσος απηύθυναν χαιρετισμό προς τους παρευρισκόμενους, τονίζοντας τη σημασία του να είσαι κοντά στην ομάδα του Διομήδη και πώς αυτό ανταποδίδεται κοινωνικά και οικονομικά στην περιοχή μας.
Το βασικό μέρος της εκδήλωσης ξεκίνησε με την παρουσίαση του φετινού ρόστερ της ανδρικής ομάδας, όπου ο προπονητής μας Δημήτρης Δημητρούλιας τόνισε πως η ομάδα κάθε χρόνο έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και το ίδιο θα κάνει και φέτος.
Στη συνέχεια, μέσω εξαιρετικών video που δημιουργήθηκαν για την εκδήλωση, παρουσιάστηκαν οι κάρτες διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015, η λαχειοφόρος Lucky Wolf – EHF Edition, με σκοπό την ενίσχυση της ομάδας για το επερχόμενο ταξίδι της στη Σουηδία και η έναρξη λειτουργίας των τμημάτων υποδομής (Wolfaki) του συλλόγου, όπου ο κος Νίκος Βλαχοσπύρος ανέλυσε τη σημασία των ακαδημιών του Διομήδη τόσο για τα παιδιά, όσο και για τους γονείς τους, προχωρώντας μάλιστα και σε μια κίνηση ουσίας, μειώνοντας τη μηνιαία συνδρομή.
Η βραδιά συνεχίστηκε με τις τιμητικές βραβεύσεις όλων των χορηγών, υποστηρικτών και συνεργατών της ομάδας, οι οποίοι υποσχέθηκαν ότι και φέτος θα είναι κοντά στον Διομήδη, στηρίζοντας το πολύτιμο έργο του.
Συγκίνηση προκάλεσε η μνημόνευση, σε ειδικό ένθετο της εκδήλωσης, του μέχρι πρότινος αρχηγού μας Γιώργου Ζαραβίνα, καθώς η διοίκηση είχε ετοιμάσει ένα video – αφιέρωμα στον μεγάλο μας αθλητή, αλλά μετέθεσε τη βράβευσή του για το ερχόμενο Σάββατο στον ευρωπαϊκό αγώνα της ομάδας μας στη Νέα Κίο, καθώς έκρινε ότι θα είναι προτιμότερο ο Γιώργος να βραβευτεί στον φυσικό του χώρο, που δεν είναι άλλος από το γήπεδο. Για τον Γιώργο Ζαραβίνα αναφέρθηκαν στις τοποθετήσεις τους όλοι όσοι πήραν τον λόγο στην εκδήλωση, τιμώντας έτσι τον μεγάλο μας αρχηγό.
Το κλείσιμο της εκδήλωσης επεφύλαξε μια έκπληξη προς όλους, καθώς παρουσιάστηκε σε αποκλειστικότητα το νέο, μοντέρνο λογότυπο του Διομήδη, το οποίο θα συντροφεύει από εδώ και στο εξής την ομάδα μας σε Ευρώπη και Ελλάδα και το οποίο φέρει επάνω του τα τρία πολύτιμα αστέρια του συλλόγου.
Η διοίκηση και η ομάδα ευχαριστεί θερμά όλους τους χορηγούς, υποστηρικτές και συνεργάτες του Διομήδη για την πολύτιμη και ουσιώδη προσφορά τους στον σύλλογο και υπόσχεται να συνεχίσει δυναμικά το ταξίδι των επιτυχιών! (φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος) www.argolidaportal.gr