Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΖΙΟΝΕΛΟΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑΜΕΙΟ


Μονό, τριάδα, δυάδα ρίσκου και trixie

Υπάρχουν κάποιοι άγραφοι νόμοι στο ποδόσφαιρο που απλά δεν τους αγνοείς. Παναθηναϊκό σε εντός έδρας ευρωπαϊκό ματς (πολλώ δε μάλλον στη Λεωφόρο) σε τιμή αουτσάιντερ ενάντια σε μιας… μικρότερης φανέλας ομάδα, δεν θυμάμαι πάλι. Η Ντινάμο άνοιξε στο 2.45, οι «πράσινοι» στο 2.85.

Οι αποδόσεις προφανώς ήταν σωστές: οι Ρώσοι πέρασαν δύο γύρους για να προκριθούν στους ομίλους, χωρίς νίκη στην «Αρένα Χίμκι» αλλά σε αμφότερους με… διπλά: 2-1 τη Χάποελ Κιριάτ Σμόνα στην ουδέτερη Λευκωσία, ίδιο σκορ στο ίδιο γήπεδο επί της Ομόνοιας.

Δεν υποτιμώ τον ΠΑΟ, στο γήπεδο να δω τον Panathinaikos και όχι το έκτρωμα της Κυριακής… Εξ ου και η αλλαγή αουτσάιντερ σε πολλές εταιρείες, με τον άσο πια στο 2.40 και το διπλό στο 2.85 (πρόλαβα τον άσο το πρωί της Τρίτης στο 2.80). Εναλλακτική ο draw no bet άσος στο 1.80 ή, στην ίδια τιμή, το ασιατικό +0,25 (μισή πληρωμή σε περίπτωση ισοπαλίας).

Οσο για τον ΠΑΟΚ; Ο (αγαπημένος όλων μας!) Αγγελος Αναστασιάδης κάνει δουλειά και ήδη φαίνεται. Στήριξη στα δύσκολα θέλει…  Σε καλή τιμή ο άσος με την Ντινάμο Μινσκ, ας γίνει και με… μισό μηδέν.

Κατά τα λοιπά…
* Η Καραμπάγκ, όπως έδειξε και με την Τβέντε, είναι υπολογίσιμη, ειδικά εντός Μπακού. Και η Σεντ Ετιέν φοβιτσιάρα εκτός συνόρων, είχα δει το ματς στο Καραμπούκ κι απόρησα με την ατολμία της. Στο 2.05 το ασιατικό +0,25 (μισή πληρωμή σε περίπτωση ισοπαλίας).
* Η Γκλάντμπαχ προέρχεται από την εμφατική νίκη επί της Σάλκε, σκοράρει μετά ευκολίας στο «Μπορούσια Παρκ», η Βιγιαρεάλ χωρίς Ζιοβάνι ντος Σάντος εμφάνισε δυστοκία (στο 0-0 με τη Γρανάδα). Σε καλή τιμή ο άσος.
* Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ έχει εμπειρία ευρωπαϊκά, της λείπει μια καλή πορεία. Με τη ρουμανική Πετρολούλ, έδειξε ότι έχει αυτοπεποίθηση και υποδέχεται μια Αστρα που περισσότερο εκμεταλλεύτηκε το ότι υποτιμήθηκε από τη Λυών, παρά… προκρίθηκε. Συν ότι υπάρχουν οικονομικά προβλήματα και καθυστερήσεις πληρωμών στους Ρουμάνους, κάτι που φάνηκε πόσο ρόλο παίζουν στο 4-1 από την Κλουζ.
* Η Σάλτσμπουργκ ετοιμαζόταν για… σεντόνι αλλά την πάτησε στο Μάλμε και έκτοτε, από εκεί που μοίραζε ντόρτια και εξάρες, έχασε από Στουρμ από ΒΑΚ Πέλετς. Η ψυχρολουσία φέρνει το (τεράστιο σε απόδοση!) διπλό της Σέλτικ υπό συζήτηση. Με το εύλογο ρίσκο, πάνω από το 5.00 το διπλό draw no bet, προσωπικά κράτησα το ασιατικό +1 των Σκωτσέζων στο 2.25 (πληρωμή σε Χ ή 2, επιστροφή πονταρίσματος σε άσο με ένα γκολ διαφορά).
* Η Λόκερεν απέκλεισε την… αφελή Χαλ αλλά η Λέγκια, ειδικά μπροστά στο φανατικό της κοινό, πιάνει υψηλά στάνταρ απόδοση φέτος. Ασος.
* Η Στεάουα ενάντια σε Στρόμσγκοντσετ, Ακτόμπε, Λουντογκόρετς μέτρησε ισάριθμες νίκες εντός «Νασιονάλα» παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο με έναν Σανμαρτεάν σαν το… παλιό, καλό κρασί. Η δυναμική της Ααλμποργκ είναι συζητήσιμη, πολλώ δε μάλλον εκτός Δανίας. Στις επιλογές μου ο άσος.
* Προσοχή σε επίφοβα φαβορί η PSV Αϊντχόφεν (θα επηρεαστεί χωρίς τον Ντεπάι…), η Ιντερ (είναι πολύ καλή ομάδα η Ντνιέπρ), η Μπριζ (αξιόλογη αμυντικά η Τορίνο, άτυχη ως τώρα) και η παραπαίουσα Σταντάρ Λιέγης.

Το πλήρες άρθρο και το τρόπος στοιχηματισμού στο bxpbet.com. Μονό, τριάδα, δυάδα ρίσκου και trixie με ασιατικά οι τελικές επιλογές.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter και Google+)